Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Hi guys!

Μου έχει κολλήσει τις τελευταίες μέρες λόγω G.A.S. να πάρω μαύρο ταυράκι και να της βάλω mirror pickguard 8) 8) 8)

Η Epiphone με χαλάει λίγο οπτικά και βρήκα αυτή:

http://www.metallidis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=134802

Α. Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Β. ¶λλες προτάσεις σ'αυτά τα λεφτά (εκτός απ'την Epi);

Γ. Ξέρει κανείς που θα βρω mirror pickguard για SG;

Thanx!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πριν από λίγο καιρό, γύρω στο μήνα, μίλαγα με γνωστό μάστορα της Αθήνας για τις Tokai. Οτι για κάποια περίοδο είχαν ξεπαράσει ποιοτικά τις Gibson, πόσο ακριβές είναι οι Tokai εκείνης της περιόδου κτλ.. Μου είπε τότε ότι ο Μεταλλίδης θα έφερνε, και να πάω να τις τσεκάρω οπωσδήποτε γιατί παίζουν κάτι πολύ καλα κομμάτια. Καλύτερα από αυτά που είχαν βγει προ τετραετίας περίπου και είχαν 'ερθει και στην ελλάδα μέσω του Τρίμη. Ανεβάσαν την ποιότητα κατασκευής αισθητά, μου είπε.

Αυτά άκουσα, τώρα δεν έχω πάει να τις δω ο ίδιος, αλλά πιστεύω ότι θα αξίζουν. Απ'ότι είδα είναι και σε καλή τιμή.

Για mirror pickguard κοίτα στο e-bay. Βρίσκεις άνετα.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημοσιευμένο

Γιατί είναι πολύ μουράτο! :D :D Και εγώ γουστάρω mirror pickguard! :D

Θα θυμίζει και Judas' Priest!

Δημοσιευμένο
Θα θυμίζει και Judas' Priest!

Αυτό φοβόμουν... :cry: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσιευμένο

Βασικά έβλεπα τις προάλλες το No Bull dvd AC/DC και ψάρωσα με τη μαύρη SG του Angus που γυάλιζε το pickguard.

Thanx πάντως (ειδικά για το pickguard γιατί δεν έβρισκα πουθενά) λέω να πάω το απόγευμα από Μεταλλίδη αν προλάβω να κάνω ένα test drive.

Αν μου κάτσει και την πάρω θα κάνω το απόλυτο G.A.S. για μένα μέχρι τώρα, σε καμιά ώρα πάω να πάρω μια Schecter Demon με active Duncan designed. Δυο κιθαρόνια σε μια μέρα είναι extreme!

Δημοσιευμένο
Αν μου κάτσει και την πάρω θα κάνω το απόλυτο G.A.S. για μένα μέχρι τώρα' date=' σε καμιά ώρα πάω να πάρω μια Schecter Demon με active Duncan designed. Δυο κιθαρόνια σε μια μέρα είναι extreme![/quote']

Την ασημί; :lol: :lol:

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Ασημί; Ποιά εννοείς;

Αυτή πήρα:

hr_demon1.jpg

Τελικά δεν βγήκε το G.A.S. ήταν αργά. Όταν δοκιμάσω την Tokai θα σας πω εντυπώσεις.

Για το pickguard, ίσως αυτό που ψάχνω δεν είναι το mirror (θα πρέπει να το δω από κοντά για να το καταλάβω). Στην Joe Perry μου με πωρώνει το nickel των Burstbuckers και μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω για pickguard αλλά πρέπει να είναι ψιλοακατόρθωτο...θα δω, στην τελική δε μπορούμε να τα έχουμε όλα :roll: :D

Πάντως αυτοί οι Duncan Designed HB-105 active της Schecter είναι πόρωση για καφρίλες!!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...