stavrilian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Προσφατα επεσε πανω σε αυτα τα video που δειχνουν την κατασκευη μιας archtop απο το μηδεν 8O Πολυ ενδιαφερον και με πολυ ομορφη μουσικη υποκρουση!!! enjoy :D
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 ρε σεις τι εχετε παθει σημερα??? :lol: δευτερο θεμα που δημοσιευεται σε λαθος ενοτητα! :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
stavrilian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 εκανα μ@λ@κια. Το ποσταρα στο guitars, σβηστο απο δω αν μπορεις :D
Vrass Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Ωραία βιντεάκια. Αν και στο τέλος νύσταξα. Μάλλον φταίει λίγο ο ήλιος που έφαγα σήμερα σε συνδυασμό με τη μουσική.. :lol: :lol: Πρέπει να βρούμε κανένα αντίστοιχο με κατασκευή μεταλλοκιθάρας. :lol: 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Alexei Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Πολύ ωραία βίντεα...(:lol:) Mόνο θέλω κάτι να ρωτήσω... Master Luthier Jimmy Foster introduces you to his shop in New Orleans, and he begins building a new 7-string archtop jazz guitar. This focus of this video is the beginning stages of creating the guitar neck. In this video, Jimmy performs "Stompin' at the Savoy" on a 7-string archtop guitar. See more at www.fosterguitars.com Εγώ είμαι τυφλός η η κιθάρα είναι 6χορδη??
jmone Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 μην μπερδεύεσαι και εσύ είσαι τυφλός (για άλλους λόγους) και η κιθάρα είναι 6χορδη ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Με δουλεύετε ρε ποπόπαιδα; Εγώ γιατί βλέπω 7; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση