Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως για να πω κ κάτι άλλο στις περισσότερες metal συναυλίες που έχω πάει το support ήταν επιεικώς απαράδεκτο τις περισσότερες φορές ή εντελώς ασύμβατο με τη μπάντα που θα πήγαινα να ακούσω, ώστε πλέον και δεδομένου του περιορισμένου χρόνου μου, εάν θελήσω να πάω συναυλία (metal πάντα) θα προτιμήσω σαφώς να μην πάω στο support, εκτός και αν είναι κάποιοι που έχω ακούσει κάτι από αυτούς και τους θεωρώ αξιοπρεπείς. και ξερεις γιατί είναι απαράδεκτα τα support...? 1) δεν κανουν αρκετες πρόβες για να βγουν live ΕΙΔΙΚΑ σε support, παίζουν απλα για να πουν ότι παίξανε με τους ταδε... 2) έχουν κάποιο κονέ και παίζουν...δε λέω καλό το ''βύσμα'' αλλα να βγεις με αξιοπρέπεια ρε αδερφέ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Agree αλλά ακριβώς γι αυτό το λόγο δε μου αρέσουν post για την κωλονοοτροπία του Έλληνα μεταλά να υποστηρίξει μια μπάντα ντε κ σώνει επειδή είναι ελληνική κ νομίζει ότι παίζει μέταλ.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Agree αλλά ακριβώς γι αυτό το λόγο δε μου αρέσουν post για την ****νοοτροπία του Έλληνα μεταλά να υποστηρίξει μια μπάντα ντε κ σώνει επειδή είναι ελληνική κ νομίζει ότι παίζει μέταλ. H νοοτροπια μας δεν έχει να κάνει μονο γιαυτο που αναφερεις, έχει να κάνει με τη μόδα, με το τι του πουλάνε, με το οτι δεν ξερει να ακουει και να ειναι σε θέση να καταλάβει αν μια μπάντα αξίζει (και δε μιλαω για καριερα), να κρίνει σωστά. είμαστε κολλημενοι πως να το κάνουμε... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
darshan Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 beeros05: μουσικολογικός ρατσισμός, απαξιωτική σιωπή, ανόητα σχόλια τύπου "kalo gia metal". Δεν τρέχει τίποτα... 8) H Evilnye γουστάρει και ακούει και συνομιλεί. Σωστή. (Thanxs...)
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 H νοοτροπια μας δεν έχει να κάνει μονο γιαυτο που αναφερεις, έχει να κάνει με τη μόδα, με το τι του πουλάνε, με το οτι δεν ξερει να ακουει και να ειναι σε θέση να καταλάβει αν μια μπάντα αξίζει (και δε μιλαω για καριερα), να κρίνει σωστά. είμαστε κολλημενοι πως να το κάνουμε... Να κρίνει σωστά. Σορυ κιόλας αλλά αν πας και ακούγεται λες και σφάζουν 5 γάτες επι σκηνής, ε ντάξει δε λέει. Κ εγώ παλιά έλεγα ε φταίει ο ήχος, φταίνε οι ηχολήπτες, μέχρι που άκουσα λαιβ μια δυο σοβαρές μπάντες σε σάπιους χώρους και ο ήχος κ πάλι σούπερ ήταν ;) Ή άσε το άλλο, τραγικό. Παλιά είχα πάει σε ένα metal fest στο an, και έπαιζαν διάφορες άγνωστες μπάντες, και σαν headliners θυμάμαι τους marauder. E ανεβαίνει μια μπάντα και ο καμμένος ο κιθαρίστας τους, μιλάμε έσπασε 2 χορδές. Πόσο μα πόσο κατεστραμμένος κάφρος και απαράδεκτος παίζει να είναι; Προφανώς παίζαν χάλια, αλλά μου έχει μείνει ως μια από τις πιο αστείες καλτ σκηνές σε συναυλία. Περί της μόδας πχ, έτσι να κάνω και καυγαδάκι λίγο, πάρε για παράδειγμα τους Nevermore. Αν τα λέγαμε πρίν 4 5 χρόνια το κράξιμο που θα έριχνα δε θα είχε τελειωμό, διότι τους θεωρώ την πιο overrated μπάντα στο metal χώρο και θα έπρεπε να είχαν ακολουθήσει τη πορεία τους ως Sanctuary. Συν τα κακά σχόλια που είχα ακούσει από λαιβ τους, συν του ότι αν εξαιρέσεις το Into the Mirror Black (ουπς Sanctuary κ αυτό) δε μου κίνησε το ενδιαφέρον κανένας δίσκος τους. Παρ' αυτά είναι η μπάντα που προωθείται συνεχώς και ανελέητα από τα metal media. Καλώς ή κακώς οι μεταλλάδες συλλήβδην πίνουν μπύρα στο όνομά τους... ε σόρυ κιόλας... so what... Νερό στο κρασί μου έριξα όταν τους άκουσα λαιβ και μπορώ να πω πως ήταν εξαιρετικοί. (Βέβαια άκουσα και τους Annihilator, οπότε θα μπορούσαν να πάρουν κανένα μάθημα metal μπάντας από εκεί ;) ) Έτσι τέλος πάντων θα έλεγα συγκεκριμένα στο μέταλ κοινό στην Ελλάδα ας μη λέμε και σαχλαμάρες ότι δε ξέρουν τι τους γίνεται. Αντιθέτως μάλλον θα έλεγα πως οι μεταλάδες όπως τους γνώρισα εγώ, ή όπως υπήρξα και εγώ, φρόντιζαν να ξέρουν επ' ακριβώς τα πάντα για τις μπάντες που πήγαιναν, άκουγαν και ήξεραν πολύ καλά να μη μασάνε με σαχλαμάρες τύπου metal hamster. Άσε που οι πραγματικά καλές συναυλίες είχαν και το καλό κοινό. ;)
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Περί της μόδας πχ, έτσι να κάνω και καυγαδάκι λίγο, πάρε για παράδειγμα τους Nevermore. Αν τα λέγαμε πρίν 4 5 χρόνια το κράξιμο που θα έριχνα δε θα είχε τελειωμό, διότι τους θεωρώ την πιο overrated μπάντα στο metal χώρο και θα έπρεπε να είχαν ακολουθήσει τη πορεία τους ως Sanctuary. Συν τα κακά σχόλια που είχα ακούσει από λαιβ τους, συν του ότι αν εξαιρέσεις το Into the Mirror Black (ουπς Sanctuary κ αυτό) δε μου κίνησε το ενδιαφέρον κανένας δίσκος τους. Παρ' αυτά είναι η μπάντα που προωθείται συνεχώς και ανελέητα από τα metal media. Καλώς ή κακώς οι μεταλλάδες συλλήβδην πίνουν μπύρα στο όνομά τους... ε σόρυ κιόλας... so what... Νερό στο κρασί μου έριξα όταν τους άκουσα λαιβ και μπορώ να πω πως ήταν εξαιρετικοί. (Βέβαια άκουσα και τους Annihilator, οπότε θα μπορούσαν να πάρουν κανένα μάθημα metal μπάντας από εκεί ;) ) Θα διαφωνήσω για τους Nevermore γιατι παίζουν σουπερ και είναι και παιχταράδες αλλά αυτό είναι θέμα γουστου... Αν τους άκουσες με τους Annihilator και σου αρέσανε τί να πω μάλλον κατι δε θα θυμάμαι καλα ή δεν άκουγες καλά...δε σε ειρωνευομαι απλά θυμάμαι τον Dane να τραβάει κάτι φάλτσα καλύτερα και από του Roberto Carlos...είχε τραγουδήσει πολύ χάλια τότε... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν τους άκουσες με τους Annihilator και σου αρέσανε τί να πω μάλλον κατι δε θα θυμάμαι καλα ή δεν άκουγες καλά...δε σε ειρωνευομαι απλά θυμάμαι τον Dane να τραβάει κάτι φάλτσα καλύτερα και από του Roberto Carlos...είχε τραγουδήσει πολύ χάλια τότε... Όχι στο ρόδον, στο Ελληνικό τους είδα στο march metal day (πως το θυμήθηκε ο άλλος το όνομα του event :P)
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Να κρίνει σωστά. Σορυ κιόλας αλλά αν πας και ακούγεται λες και σφάζουν 5 γάτες επι σκηνής, ε ντάξει δε λέει. Κ εγώ παλιά έλεγα ε φταίει ο ήχος, φταίνε οι ηχολήπτες, μέχρι που άκουσα λαιβ μια δυο σοβαρές μπάντες σε σάπιους χώρους και ο ήχος κ πάλι σούπερ ήταν ;) Ή άσε το άλλο, τραγικό. Παλιά είχα πάει σε ένα metal fest στο an, και έπαιζαν διάφορες άγνωστες μπάντες, και σαν headliners θυμάμαι τους marauder. E ανεβαίνει μια μπάντα και ο καμμένος ο κιθαρίστας τους, μιλάμε έσπασε 2 χορδές. Πόσο μα πόσο κατεστραμμένος κάφρος και απαράδεκτος παίζει να είναι; Προφανώς παίζαν χάλια, αλλά μου έχει μείνει ως μια από τις πιο αστείες καλτ σκηνές σε συναυλία. Σα συμπλήρωμα...επειδή το thread αφορα τους VD να θυμήσω ότι η μπάντα υφίσταται από το 94 παρακαλω...και συνεχίζουν Θα συμφωνησω με αυτά που λές περι γατιών και κιθαριστών που ανεβαινουν και τα ισοπεδωνουν όλα αλλά οι VD σε καμια περιπτωση δεν ανηκουνε σαυτους...γιαυτό άλλωστε έγινα έγω-φρενών μόλις διάβασα το thread...γιατί πρόκειται για μια μπάντα που έχει χύσει αρκετο ιδρωτα και αν πχ βρισκόταν στη Γερμανία πολυ πιθανόν να ζούσαν από τη μουσική ενω τώρα τους βγηκε ο κωλος και φτιαξαν μεχρι και δικό τους χωρο για να μη τρεχουνε στα στουντιο αποδω και αποκει... Όσον αφορά που θυμηθηκα το όνομα του φεστιβαλ απλά googlαρισα λίγο... και το βρήκα ;) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Τους ξέρω καλέ, κ τους εκτιμώ κιόλας και εννοείται θεωρώ ότι δεν ανήκουν σ αυτή τη κατηγορία. Παρεπιπτόντως επειδή φρέσκαρα το διάβασμα αυτού του thread για το συγκεκριμένο άτομο που σχολιάζει τη μπάντα μην το πάρεις κ τόσο της μετρητοίς, μιας και μια προκατάληψη προς το χώρο την έχει. Εν τω μεταξύ τον κιθαρίστα τους (των VD) έτυχε να τον γνωρίσω σε συναυλία Rage - Pain of Salvation πολύ παλία (η πλέον άκυρη επιλογή για μπάντες εν τω μεταξύ) επειδή ήταν φίλος με το παιδί που είχαμε πάει.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Τους ξέρω καλέ, κ τους εκτιμώ κιόλας και εννοείται θεωρώ ότι δεν ανήκουν σ αυτή τη κατηγορία. Παρεπιπτόντως επειδή φρέσκαρα το διάβασμα αυτού του thread για το συγκεκριμένο άτομο που σχολιάζει τη μπάντα μην το πάρεις κ τόσο της μετρητοίς, μιας και μια προκατάληψη προς το χώρο την έχει. Εν τω μεταξύ τον κιθαρίστα τους (των VD) έτυχε να τον γνωρίσω σε συναυλία Rage - Pain of Salvation πολύ παλία (η πλέον άκυρη επιλογή για μπάντες εν τω μεταξύ) επειδή ήταν φίλος με το παιδί που είχαμε πάει. προκαταληψη σε ποιο χώρο...του μέταλ? Λες για το live που ανοίξαν οι Fragile Vastness ε? είχα πάει και εγω...αλλά πήγα με ωτιτιδα και με τά τους Rage την έκανα γιατί άρχιζε να με ''χτυπάει''...μαλακία και ουσιαστικά ειχα πάει για τους POS τους Rage τους είχα δει σε μια liveαρα στο Ρόδον 98 ή 99...είχαν παίξει και κάτι διασκευές metallica - sabbath www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση