pastelius Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Τι να πει κανεις..Μουσικοτητα,φαντασια,ταλεντο,τεχνικη, ολα σε ενα.. Δε μπορω να βρω κατι που να μη μου αρεσει σε αυτον τον μουσικο. Οι τεχνικες του (double thumb)ειναι -εκτος απο εξαιρετικα δυσκολες,φοβερα χρησιμες..Πολλη μελετη βρε παιδι μου ο ανθρωπος... 8) +10000 feel da FUNK blast
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Koρυφαίος...Τίποτα άλλο.... Βass is a state of mind...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Κουρδίζουμε και επι τόπου αμα λάχει :D :D You are wrong f**ked and overatted...
EA Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Awesome!!! Satisfied Digitech RP500 User!!!
pkole Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Σιγά το μουσικό μωρέ. Όλο ξεκούρδιστος παίζει και προσπαθεί να τα μπαλώσει πάνω στη σκηνή. Αίσχος. Τα λεφτά μας πίσω. :lol: :lol: :lol: Υ.Γ. Καλά ο τύπος είναι εξωγήινος. Από τεχνικής άποψης είναι μηχανάκι (αν και από μουσικής άποψης δεν λέει και πολλά για τα γούστα μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση