Metal_Tiger Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Μεγεια!!! 1600 που τη βρηκες να παρω αλλη μια :? 8O ? εγω 1900 την πηρα τα Χριστουγεννα και ειμαι και ευχαριστημενος, απο οτι ειδα και ο Thomann 1700 νομιζω την εχει... Σε ενα μαγαζι στο κεντρο μου ειχαν ζητησει και 2700Ε αλλα αυτο ακουγεται τουλαχιστον γελοιο, αλλα το περιμενα απο το συγγεκριμενο μαγαζι...
lambrosgg Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. μου δωσατε να καταλαβω οτι η kh-2 δεν αξιζει τα 2000+ και ηδη παραγκειλα την horizon σε see trough black αγοραζεις 1600 ευρω κιθαρα που την εχεις δει μονο σε φωτογραφια στο net??? Τώρα αν πώ ότι το καλό το πράγμα φαίνεται απο τη μούρη θα φανώ γραφικος??? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. μου δωσατε να καταλαβω οτι η kh-2 δεν αξιζει τα 2000+ και ηδη παραγκειλα την horizon σε see trough black αγοραζεις 1600 ευρω κιθαρα που την εχεις δει μονο σε φωτογραφια στο net??? Τώρα αν πώ ότι το καλό το πράγμα φαίνεται απο τη μούρη θα φανώ γραφικος??? θα φανεις εκτος πραγματικοτητας. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση