whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Όλα τα Thunderbird είναι από 3 ξύλα μαζί; neck thru ειναι.. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
electric_wizard Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΠΑ_ΝΕ_ΜΟ_ΡΦΟ .- greco rules :wink: Αν ακολουθήσεις πάντως τη συμβουλή του Κώστα και πάρεις ένα τέτοιο, σε κόβω να κόβεις εισητήρια για λίγα λεπτά παιξίματος με το Greco σου...! :D :wink: (Αν θες, προσφέρομαι να κάνω τον ταμία!) The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΠΑ_ΝΕ_ΜΟ_ΡΦΟ .- greco rules :wink: Αν ακολουθήσεις πάντως τη συμβουλή του Κώστα και πάρεις ένα τέτοιο' date=' σε κόβω να κόβεις εισητήρια για λίγα λεπτά παιξίματος με το Greco σου...! :D :wink: (Αν θες, προσφέρομαι να κάνω τον ταμία!)[/quote'] :D :D :D :wink: 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Πάντως το λευκό pickguard το χαλάει αρκετά θα έλεγα.... Βass is a state of mind...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Πάντως το λευκό pickguard το χαλάει αρκετά θα έλεγα.... ετσι ειναι και το γνησιο Thunderbird :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Υπάρχουν 2 είδη thunderbirds όσον αφορά τον τρόπο κατασκευής, τα neck-thru (μπράτσο "σάντουϊτς" από 9 κομμάτια μαόνι-καρυδιά με δύο κομμάτια μαόνι κολλημένα για σώμα) και τα set-neck (σώμα και μπράτσο από μαόνι). Neck-thru είναι τα περισσότερα reverse thunderbirds (όπως αυτό της φωτό) εκτός από την σειρά studio (σε 4 και 5 χορδές) που έβγαλε πρόσφατα η Gibson. Αυτά έχουν και λίγο μικρότερο headstock όπως και διαφορετική bridge. Set-neck είναι τα ΠΑΝΣΠΑΝΙΑ non-reverse thunderbirds που έβγαλε η Gibson στα μέσα της δεκαετίας του '60 μέχρι το τέλος της δεκαετίας, όπως αυτό εδώ: Ηχητικά τα neck-thru έχουν πιό ισορροπημένο ήχο σε όλο το μήκος της ταστιέρας και πολύ καλό sustain ακόμα και στα τελευταία τάστα. Τα set-neck έχουν πιό έντονες χαμηλές συχνότητες. LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Πάντως το λευκό pickguard το χαλάει αρκετά θα έλεγα.... ετσι ειναι και το γνησιο Thunderbird :wink: ναι το ξέρω, για όλα τα thunderbird μιλάω.... :wink: Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις