Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ναι, είναι και για τα δύο. Αναλόγως τι θα καρφώνεις θα μένει κενός ο δακτύλιος και οι τρείς πόλοι του XLR, ή η κεντρική jack υποδοχή. Αλλάζεις και το gain από το κουμπάκι δίπλα, μια χαρά. 8)

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Tι προγράμματα δίνει η motu ultralite, εννοώ plugins, sequencers etc...?Ξέρει κανείς?

σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις.

Δημοσιευμένο
"Τα δυναμικά μικρόφωνα ΔΕΝ καίγονται με phantom power! " ok έστω ... η αποδωση τους δεν επιρεάζεται οταν δεχονται ρευμα?

Όταν τα πράγματα λειτουργούν όπως πρέπει ( = το μικρόφωνο δεν έχει πρόβλημα) λειτουργεί κανονικότατα με το phantom power ανοιχτό. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες επαγγελματικές κονσόλες έχουν διακόπτη phantom power ανα οκτάδες καναλιών :wink: (επίσης επειδή είναι συνήθως δύσκολα προσβάσιμοι - κάτω/πίσω από το meterbridge σε πολλά studio είναι μονίμως ανοικτό το phantom power για όλες τις εισόδους και τελειώνουμε)

Δημοσιευμένο

περίεργο μου φαίνεται ! προβληματίζομαι, γιατί η μοτού τότε να εχει εναν διακόπτη 48v για καθε κανάλι και να μην δινει στα δύο ταυτόχρονα?

Δημοσιευμένο
περίεργο μου φαίνεται ! προβληματίζομαι' date=' γιατί η μοτού τότε να εχει εναν διακόπτη 48v για καθε κανάλι και να μην δινει στα δύο ταυτόχρονα?[/quote']

Ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει, αυτό είναι σίγουρο. Μπορεί η motu σου να σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις πλήκτρα η κιθάρα (αν είναι XLR και TRS μαζί) ή ακόμα και κάποιο DI box παθητικό. Δεν ξέρω. Πάντως το μικρόφωνο αν έχει balanced έξοδο και δεν είναι προβληματικό δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το phantom power.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...