kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Ναι. Εδώ και κάτι χρόνια δηλαδή έτσι είναι. LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Shit! :lol: :lol: Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Shit happens, when the shit hits the fan! :D Δεν πειράζει, μικρός είσαι, θα μάθεις.................... LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 άκυρο :oops: Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Και ήμουν τόσο σίγουρος ρε λούστη...:D Βass is a state of mind...
wasted Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Κλασσική περίπτωση δεκαπεντασύλλαβου ( 8 + 7 ) :wink: :lol: Empty Rooms
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Κλασσική περίπτωση δεκαπεντασύλλαβου ( 8 + 7 ) :wink: :lol: Πάντως δεκαπεντασύλλαβος είναι και το ανάποδο.....Έπεσα μέσα σ 'αυτό... 8) 8) edit: βέβαια είναι 7+8.... :oops: Βass is a state of mind...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΟΚ με τον Παντελή, νομίζω βγάλαμε άκρη..... Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε σε ανάλυση του "If you are washing the black guy, you are wasting your soap". Τι λέτε? :wink:
zestair Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΟΚ με τον Παντελή' date=' νομίζω βγάλαμε άκρη..... Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε σε ανάλυση του "If you are washing the black guy, you are wasting your soap". Τι λέτε? :wink:[/quote'] Τσούκου. Αυτή η παροιμία δεν ισχύει πια λόγω Michael Jackson... Sorry :idea: :idea: Tea sleep for us. :idea: :idea: :idea: :idea: Eyes eat fish. :idea: :idea:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση