andreoulis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Μάλλον είναι ηλίθια ερώτηση :oops: Έχω την terratec phase 28 η οποία υποστηρίζει 4 στέρεο outputs. Το θέμα είναι οτί έχω σήμα μόνο σε ένα από αυτά (στο 1/2) και δεν βρίσκω κάποιο μένου ή control για να ενεργοποιήσω και το , π.χ. 3/4 ή το 5/6, όλα μαζί. (ή κάρτα δίνει σήμα μόνο στο 1/2...) Ο λόγος που το θέλω αυτό είναι για να έχω στο 1/2 τα ηχεία και στο 3/4 τα ακουστικά. Το μανουαλ δεν λέει τίποτα και ο γούγλης επίσης.... Την έχει κανείς αυτή την κάρτα; καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
boukas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 από το control panel δεν ρυθμίζεται; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
andreoulis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Όχι, το control panel της κάρτας τα δείχνει όλα ανοιχτά αλλά χωρίς σήμα... και δεν έχει κάποια settings, preferences ή κάτι παρόμοιο... Na to panel
iannisro9 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 ψάξε στο manual σελ 30. Μπορεί να βρεις κάποια λύση. Αλλιώς μόνο μέσα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Για το τελευταίο υπάρχει νομίζω και άλλο thread για το routing...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση