Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll:

Ναι το ξέρω ότι είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να περιμένεις.... Κι εγώ πήρα κάποια πράγματα από τον Θωμά την Παρασκευή και σήμερα νομίζω ότι έχει περάσει ένας μήνας :lol: :lol:

Αλλα θέλει κι αυτό το χρόνο του. Πάντως κι αυτοί λένε ότι καμιά φορά θελει και 7-8 εργάσιμες, οπότε...τί να κάνουμε...περιμένεις κι εσύ, περιμένω κι εγώ...

Dreamers come and go, but a dream's forever

Δημοσιευμένο

Κι εγώ πήρα μια μεγάλη παραγγελία κλέβουν μία μέρα από δω μια απο κει, μαζί και δύο Σαβ/Κυρ με αποτέλεσμα να έχουν περάσει 11 μέρες χωρίς να τα πάρω. Για να δεχτούν το έμβασμα συγκεκριμένα κάναν δύο εργάσιμες, ενώ υποτίθεται ότι η διαδικασία γίνεται την ίδια μέρα.

Υπομονή!!! Αλλά όχι περισσότερη υπομονή από ό,τι πρέπει γιατί έχουμε ακούσει εξωφρενικά πράγματα για αναμονές μηνών...

Δημοσιευμένο
μην είσαι ανυπόμονος :wink:

πωπω ειμαι τρελα ανυπομονος ασε!!ειχα σκοπο να τα αγορασω τοσο καιρο και επιτελους εφτασε η στιγμη και αργουν!!! :x

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο
φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll:

Το site τους δεν ανανεώνεται καθημερινά, κι εγώ είχα αγοράσει ένα μοναδικό κομμάτι b-stock και το έβλεπα in stock για πολλές μέρες μετά... οπότε μπορεί κάτι που φαίνεται σε στοκ να έχει εξαντληθεί πρόσφατα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Ξέρει κανένας πια τράπεζα έχει το λιγότερο επιπλέον κόστος για την διαδικασία του εμβάσματος?

If the house is rocking,don't bother knocking...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...