Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru
Δημοσιευμένο

Το μοναδικό "κουλό" DFD στα VSTi όλων των εποχών ,το έχει το IVORY 1.5 ,που ξεμένει παράλογα από μνήμη (ακόμα και με 5 Gb ελεύθερη Ram στο ram mode), κρίμα το τόσο ωραίο πιάνο που διαθέτει.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το πρόβλημα έχει λυθεί με την επόμενη έκδοση (1.6). Αλλά ΔΕΝ είμαι σίγουρος... Δεν το χρησιμοποιώ πιά το Ivory. Δε μου άρεσε ποτέ...
Δημοσιευμένο
Το μοναδικό "κουλό" DFD στα VSTi όλων των εποχών ,το έχει το IVORY 1.5 ,που ξεμένει παράλογα από μνήμη (ακόμα και με 5 Gb ελεύθερη Ram στο ram mode), κρίμα το τόσο ωραίο πιάνο που διαθέτει.

Προτείνω ανεπιφύλακτα το Galaxy II Grand Pianos της Best Service.

Σαφώς καλύτερο Boesendorfer και το Steinway στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω.

Μόνο που δεν έχει Yamaha piano.

Πάντως πιστεύω ότι με αυτά τα δύο είδη είσαι καλυμμένος. το Boesendorfer είναι καλύτερο για κλασσικά κομμάτια, και το Steinway πιο all-arounder ήχο, ακόμα και για pop, συν ότι έχεις και το ειδικό interface με τα ρυθμιστικά που αλλάζουν τον χαρακτήρα του ήχου χωρίς να μπεις στα μενού με εφέ κλπ.

Συν ότι τρέχει και σε Kontakt 4, όπως όλες οι Kompakt/Kontakt Player βιβλιοθήκες.

Το προτιμώ από το Ivory τώρα πια.

Δημοσιευμένο

Nikolas έχω το 1.64 μικρές βελτιώσεις ,αλλά αυτό το Vsti σχεδιάστηκε γιά Mac και δεν δόθηκε βάση γιά τα Win OPS , όσο περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Cyclops

Bέβαια η συζήτηση νομίζω αφορά DFDs αλλά μιάς και το αναφέρεις θα σε ενημερώσω ότι

διαθέτω ότι Πιάνο κυκλοφορεί στη Μουσική Βιομηχανία και τα γνωρίζω καλά όλα.

Πράγματι το Gallaxy II - Steinway είναι από τα αρεσκείας μου , αλλά για το Boesendorfer

απλά κάνεις λάθος , ποτέ δεν κατάφερε κανείς να το αποδώσει πλήρως ,καθότι πέρα τα

γούστα είναι ιδιόρυθμο Πιάνο και το Ivory έχει τα πιό πιστά δείγματα.

Στην Ελλάδα όταν το αναζήτησα πρίν χρόνια υπήρχε μόνο ένα στο Μέγαρο Μ., αλλά το επεξεργάστηκα Τελικά στην Αυστρία και έχω κατ' ιδίαν πείρα.

Κάθε πιάνο από τα 500 Gb samples που διαθέτω έχει την δική του παρουσία και  ανάλογα την ψυχική ευφορία μου αρέσκομαι κατά περιόδους σε κάποιο.

Καλές Γιορτές σε όλους σας...

Μηχ. Επαγγελματικών Styles & Ηχων Korg PaSeries

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...