alexdanos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Zητω παρεα για τζαμινγκ εχω την yamaha dtxtreme||s [email protected]
jmone Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 πιστεύω ότι αυτό πρέπει να μπει στις αγγελίες http://www.noiz.gr/modules.php?name=NukeC&op=ViewCatg&id_catg=175 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Bλέποντας τον τίτλο του thread μου θύμισε ροζ αγγελία σε αθλητική εφημερίδα..... 22χρονη με καταπληκτικές αναλογίες ζητά παρέα στο .... Βass is a state of mind...
The_Rover Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 πιοα ακυρος τίτλος δεν υπήρχε... μονος, ώριμος 50άρης επιχηρειματίας με αθλητικο σώμα ζητα παρέα ... learn to swim...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 40 χήρα θέλει τρελίτσες στο .... Βass is a state of mind...
jmone Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 ρε σεις μην είσαστε κάφροι το παιδί θέλει να βρει κανέναν να jammάρουν χαχαχα ναι κ όμως εγώ είπα να μην είστε κάφροι panagiotis η χήρα καλοστεκούμενη? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 ρε σεις μην είσαστε κάφροι το παιδί θέλει να βρει κανέναν να jammάρουν χαχαχα ναι κ όμως εγώ είπα να μην είστε κάφροι panagiotis η χήρα καλοστεκούμενη? φίλε jmone η αγγελία δε δείνει περαιτέρω πληροφορίες.... Ρίσκαρέ το πάντως..... Βass is a state of mind...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Νέος γυμνασμένος άτριχος καθαρός ζητάει παρέα με 40χρονο άνδρα. Καθαριότητα και εχεμύθια απαραίτητη. τηλ.********** Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Tamaman Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δεν ντρεπομαστε λεω εγω λιγακι......Θα εχει τρελαθει το παλικαρι που δεν μπορει μια παρειτσα για την παιζει.....Την yamaha εννοοω,και για αυτο ειπε να postaρει εδω...... χεχεχεχε:)
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 μα αφού μου θύμισε ροζ αγγελία, τι να κάνω....:lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση