jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Peavey ValveKing Royal 8 έχει κανείς προσωπική εμπειρία απ' αυτόν τον ενισχυτή; για να ακούσω γνώμες :wink: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
theopas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 πωπω φιλε!!μολις με προλαβες!!το ιδιο θεμα θα εθετα μολις!!λοιπον απ'οτι εχω διαβασει ειναι παρα πολυ σοβαρος ενισχυτης τουλαχιστον για μενα που ειμαι noob στην κιθαρα!!παρολα αυτα παιδια θελω κ εγω να με διαφωτησετε περι του ενισχυτη... :D Φέντερ σε Λέο...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο valve king. Οι πιο "μεγάλοι" της σειράς έχουν καλές κριτικές, αν και οι αντίστοιχοι Randall είναι κατάτι καλύτεροι για ροκιές και μεταλλιές κυρίως. Για μικρός ενισχυτής εξάσκησης πάντως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ξέρει κανείς πόσο κάνει στην ελλάδα ή στην ευρώπη γενικότερα; Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 http://www.thomann.de/gr/peavey_royal_8_valve_king.htm ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση