jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 να και η απάντηση μου και σε Oldschool έκδοση Slaughter - Not Dead Yet ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
SamTheRipper Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Slaughter λέγεται το τραγούδι?? Αν ναι, slaughter of the soul - At The Gates αν πάλι όχι,άκυρο
animae Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 να και η απάντηση μου και σε Oldschool έκδοση Slaughter - Not Dead Yet slaughter ειναι το γκρουπ, καμμενοι θρασαδες του 80 αν δεν καμω λαθος-νιεχ-νιεχ-νιεχ :P ! she loves me not - faith no more (αντε, ολο εγω θα σας ξελασπωνω??:lol::lol::lol:) Κill the wise one!
jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 να και η απάντηση μου και σε Oldschool έκδοση Slaughter - Not Dead Yet slaughter ειναι το γκρουπ' date=' καμμενοι θρασαδες του 80 αν δεν καμω λαθος-νιεχ-νιεχ-νιεχ :P ! she loves me not - faith no more (αντε, ολο εγω θα σας ξελασπωνω??:lol::lol::lol:)[/quote'] δεν είναι καμένοι αλλά κατά τ άλλα μέσα έπεσες Love Me Forever - Motorhead ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Forever Young - Tyketto ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση