Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

edit!!!:αφηρημενος οπως παντα ξεχασα οτι εχω αλλαξει το ενα μεγαφωνο στην καμπινα μου και οτι ηχογραφησα με ενα eminence governor και οχι celestion greenback οπως ειχα γραψει στην αρχη...

Δημοσιευμένο

σωστος ο παιχτης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μετα το Missisipi η Κερκυρα βγαζει τους πιο πολλους μπλουζιστες :lol: :lol: :lol:

Μια παρατηρηση επειδη το εχεις.......βαλε περισσοτερο νευρο...... :wink: :wink: :wink: :wink:

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο
σωστος ο παιχτης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μετα το Missisipi η Κερκυρα βγαζει τους πιο πολλους μπλουζιστες :lol: :lol: :lol:

Μια παρατηρηση επειδη το εχεις.......βαλε περισσοτερο νευρο...... :wink: :wink: :wink: :wink:

πλακα πλακα πολλοι (..και καλα) μπλουζιστες εχουμε μαζευτει απο κερκυρα ε; :lol:

το νευρο χρειαζεται παντα εννοειται αλλα σε κατι τετοια slow blues οντως πολλες φορες δεν μου βγαινει τοσο πολυ οπως θα μου εβγαινε ισως σε ενα shuffle κτλ..

παντως ειμαι μαζι σου..την κιθαρα πρεπει να την ..κοπανας..και οχι να την χαιδευεις...με ..πιανεις ε? 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...