Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Οχι το λεω,μου κανει εντυπωση,οχι αρνητικη ομως...Μου αρεσει μια χαρα,κανενα προβλημα!Οποιος βλεπει γυναικα στο ντραμ κτι,και εχει προβλημα,τοτε μαλλον ειναι προβληματικος ο ιδιος!και μαλλον εχει το ιδιο προβλημα οχι για το ποιος ειναι πισω απο το ντραμ κιτ,αλλα για τα πραγματα τα καθημερινα γενικος!!!

• Απαντήσεις 174
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Μπουχαχα..

¶σχετο..αλλά έχω μια απορία..Δε θέλω γέλια..! καινούρια είμαι και μπορεί να είναι πατάτα αυτό που ρωτάω..

Πριν που είχε πει ο Alchemist να πέσει λουκέτο..αυτό πρέπει ντε και καλά να το κάνω εγώ??

Γιατί δεν ξέρω καν πως γίνετα!(ξαναλέω οτι μπορεί να είναι πατατέξ η ερώτηση) :oops:

σπασα ένα πόδι στο σκι!!

Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου..

Δημοσιευμένο

Εγω δεν ξερω για να σου πω... :(

αλλα μαλλον δεν το κανεις εσυ αυτο,αλλα καποιος modulator ή καπως ετσι,που εχει την 'δυναμη' να το κανει...κατι σαν το Star war!!!

Δημοσιευμένο
Πριν που είχε πει ο Alchemist να πέσει λουκέτο..αυτό πρέπει ντε και καλά να το κάνω εγώ??

Γιατί δεν ξέρω καν πως γίνετα!(ξαναλέω οτι μπορεί να είναι πατατέξ η ερώτηση) :oops:

Σωστά, το άφησα να αιωρείται... :)

Όταν λέμε "να πέσει λουκέτο" εννοούμε να κλειδωθεί το thread από κάποιον που έχει τέτοιο δικαίωμα, δηλαδή κάποιον modulator. Και με το κλείδωμα του thread, σταματάει η δυνατότητα να ποστάρονται άλλες απαντήσεις και το θέμα κλείνει ως έχει.

Αυτά... :wink:

Yes it is!!!

• Moderator
Δημοσιευμένο

Σωστά' date=' το άφησα να αιωρείται... :)

Όταν λέμε "να πέσει λουκέτο" εννοούμε να κλειδωθεί το thread από κάποιον που έχει τέτοιο δικαίωμα, δηλαδή κάποιον modulator. Και με το κλείδωμα του thread, σταματάει η δυνατότητα να ποστάρονται άλλες απαντήσεις και το θέμα κλείνει ως έχει.

Αυτά... :wink:[/quote']

Μπα.... θρησκευτικά, πολιτικά, και τέτοια "ευαίσθητα" θέματα δεν είναι αποδεκτό να συζητιούνται. Επίσης δεν επιτρέπονται προσωπικές ύβρεις και χαρακτηρισμοί. Alchemist κουράγιο. Δεν το βλέπω να κλειδώνεται.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EDIT: Εκτός αν πέσουν τίποτα καντήλια. Τα οποία ως γνωστόν συνδυάζουν ΚΑΙ θρησκεία ΚΑΙ ύβρεις. :lol:

Δημοσιευμένο
Alchemist κουράγιο. Δεν το βλέπω να κλειδώνεται.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dum spiro spero όπως λέγανε και οι Λατίνοι φίλε Χαρίλαε... :)

EDIT: Εκτός αν πέσουν τίποτα καντήλια. Τα οποία ως γνωστόν συνδυάζουν ΚΑΙ θρησκεία ΚΑΙ ύβρεις. :lol:

Χαχαχαχαχαχα, πολύ καλό!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Ωραία βρε..Βρήκατε και λύση..

Λοιπόν τώρα ο Alchemist θα αρχίσει να βρίζει τον harilatron...Θα σας βοηθούσα και εγώ..αλλά είμαι κορίτσι,καταλαβαίνετε..!¶ρα πολύ λυπάμαι..

Α και μην λυπάστε που θα ρίξετε το επίπεδο..αφού έτσι και αλλιώς θα σβηστεί η συζήτηση!

Τώρα αν αυτό είναι τόσο δύσκολο για εσας...έχω να σας κάνω μια άλλη ερώτηση...Αλήθεια..ΠΑΣΟΚ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??

ή μήπως Έλληνες vs Τούρκων?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σπασα ένα πόδι στο σκι!!

Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...