Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

για να πω την αλήθεια δεν έχω παίξει ποτέ με tonelab... αυτό που θέλω να πάρω τώρα είναι το sans-amp mp1, αλλά είναι θέμα timing να το πετύχω στο ebay όταν θα έχω λεφτα :)

Δημοσιευμένο

sygnomi pou grafo greenglish den to katexo kala to thema. opos den kateho kai to thema drums kala. alla prin 1 xrono pira to dtxtreme tis yamaha kai to prospatho to thema. afto pou thelo na po einai oti psaxno na vro parea etsi gia havale na tzamaroume opote mporoume.protimo klasiko rock,blues.oti akougete efkolo.ligo mayall .BB KING.AC DC κλπ.αλεκο με λενε 6945774111

Δημοσιευμένο

είσαι σίγουρος πως ήθελες να το γράψεις αυτό εδώ;; πάντως όταν με το καλό γίνεις ο έλληνας hoglan ή christy έλα να με βρεις :)

Δημοσιευμένο
sygnomi pou grafo greenglish den to katexo kala to thema. opos den kateho kai to thema drums kala. alla prin 1 xrono pira to dtxtreme tis yamaha kai to prospatho to thema. afto pou thelo na po einai oti psaxno na vro parea etsi gia havale na tzamaroume opote mporoume.protimo klasiko rock' date='blues.oti akougete efkolo.ligo mayall .BB KING.AC DC κλπ.αλεκο με λενε 6945774111[/quote']

Αυτό πάντως μου θυμίζει κάτι από ροζ αγγελία για μασάζ.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

ΑΠΙΘΑΝΑ ενεργειακά μασάζ, με σοκολατοθεραπεία στο χαμάμ, θιβετιανές θεραπείες, τάι μασάζ από Ταϊλανδές, ανανεωμένο προσωπικό, θα σας καταπλήξουμε. τηλ.**********

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημοσιευμένο

λολ !!!

6 ποστ έχει κάνει το παιδί ρε και το αποπήρατε?????

Μην ανησυχείς alexande, ο κώστας πάτησε μία νάρκη στον πόλεμο(παλιοφασίστα) και του έχει σαλέψει λίγο.

Να γιατί έχει κόλημα με το πουλί του κεραυνού (αγγλιστί thunderbird)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...