mimis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Καλυσπέρα. Που λέτε, αποφάσισα να αλλάξω τους άθλιους μαγνήτες της ibanez rg320 μου μετα απο πολύ αγώνα(ξέρετε, λόγω ανωτέρας βίας) και στην θέση τους να βάλω τους dimarzio air norton και steve's special. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν χρειάζεται να αλλάξω τον 5θέσιο επιλογέα και να βάλω ένα 3θέσιο :?: Και κάτι άλλο πως θα τους βάλω γιατί τα καλώδια είναι πάρα πολλά και δεν ξέρω ποίο πάει με ποίο. Εχω δει τα βιντεάκια με τον seymour αλλά δεν βοηθάνε Please help :cry:
Vrass Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον 5θέσιο συνδέοντας με τέτοιο τρόπο ώστε στισ ενδιάμεσες θέσεις να έχεις τους μαγνήτες σπλιταρισμένους. Αν δεν θέλεις ενδιάμεσες θέσεις και σου αρκούν οι τρεις κλασσικές, βάζεις 3θέσιο επιλογέα. Αν δεν βγάζεις ακρη με τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης και δεν τα καταφέρνεις, πήγαινέ την σε έναν μάστορα να σου κάνει τη δουλειά αυτός. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
mimis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Δηλάδη μαζι με τους μαγνήτες θα μου δώσουν και manual in english, τώρα σωθήκαμε
mimis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Α και κάτι άλλο που θα τον βρω τον μάστορα στην πελλοπόνησσο. Στον ΝΑΚΑ(το φαρμακοποιό) που δεν ξέρει να κάνει ούτε μια σωστή αποστολή .
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Εσύ τώρα έχεις αυτό: http://www.ibanez.co.jp/eg_pickup_sw_2007.php?ID=3 Δεν το κοίταξα αλλά οι μαγνήτες που αναφέρεις σίγουρα έχουν 4 αγωγούς οπότε μπορείς να διατηρήσεις τον 5θέσιο. ΜΗΝ κοιτάς τα του γερο-Seymour γιατί έχει διαφορετικό κωδικό χρωμάτων στους αγωγούς του και θα τα μπερδέψεις. Δες τα από τη DiMarzio. Πρωτού βγάλεις τους υπάρχοντες μαγνήτες σημείωσε ποιοί αγωγοί πάνε που για να μπορέσεις να τα αντιστοιχήσεις και να βγάλεις μια άκρη. Και σε τελική ανάλυση αν θέλεις μόνο τις 3 κλασικές θέσεις δεν χρειάζεται 3θέσιο, κρατάς αυτό που έχεις και στις θέσεις 2 και 4 δεν συνδέεις τίποτα. Θα μπορείς να κάνεις και το κλασικό της les paul με το on-off :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
mimis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 μάλλον θα βάλω 3θέσιο γιάτι μου την δίνουν τα ενδίαμεσα 2 και 4. Τέλος πάντων, που πάω στο site της dimarzio γιατί εχώ παέι πολλές φορές και δεν έχω βρει τίποτα. Κάτι που ξέχασα να γράψω στην αρχή, Λέω να πάρω και ένα high-end καλωδιάκι για input στην κιθάρα από την πεταλίερα. ΄Να πάρω και άλλο ένα για output πεταλίερα από ενισχυτή;;;;;;;
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Μπορεί τώρα να στη δίνουν. Αν αλλάξεις μαγνήτες όμως μιλάμε για τελείως διαφορετική ιστορία... Τί εννοείς high-end καλώδιο; Πόσα μέτρα; IMHO τσάμπα λεφτά στις περισσότερες περιπτώσεις. Τι πεταλιέρα και ενισχυτή έχεις; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
mimis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 απο έδω(noiz) έμαθα για το high-end καλώδιο, τώρα τι να σου πω πάντως γράψανε καλά λόγια για αυτο,και φαίνεται από την τιμή του, 24 γιούρια Για μέτρα λέω 9μετρο για input και κανα 3μετρο για output
mimis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 9 μετρα καλωδιο 8O 8O 8O ???? Γιατι όχι ρε stavrilian εσύ δηλαδή τις συναυλίες τις βγάζεις με 3μετρο :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση