fleamail Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 ψωνιζω με χρεωστικη απο την ALPHA ΒΑΝΚ και το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι καποια φορα που ειχα βαλει τα χρηματα ακριβως' date=' δεν μπορουσαν να τραβηξουν απο τον θωμα γιατι θελει προμηθεια η VISA. απο την alpha bank μου ελεγαν 100 φορες οτι δεν θελουν καμια προμηθεια και οτι φταιει ο θωμας. τελικα ενω τους εβρισα εμαθαν οτι ναι μεν δεν θελουν αυτοι αλλα θελει η visa(κ ενω επεμεναν σθεναρα για ωρες ¨μα τι λετε κυριε, σας λεμε καμια προμηθεια δεν χρειαζεται......."). εβαλα 5 ευρω παραπανω(η προμηθεια ηταν μερικα λεπτα) κ απο τοτε μια χαρα. ο λογος που ανελυσα το παραπανω ειναι γιατι κατα καιρους εχω διαβασει κ εδω για ατομα που ειχαν το ιδιο προβλημα κ κατεληξαν οτι με την alpha δεν γινεται να ψωνιζεις.[/quote'] +1 :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
pmelidis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Gift Card της Τράπεζας Αττικής κι εγώ με την αττικής είμαι, κανένα πρόβλημα, ούτε μια φορά.
nexis72 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Gift Card της Τράπεζας Αττικής κι εγώ με την αττικής είμαι' date=' κανένα πρόβλημα, ούτε μια φορά.[/quote'] και εγώ
melodos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 ¶σχετο, αλλά πόσο κάνει να φέρει πράγματα στην ελλάδα ο πτώμαν? Θέλω κάτι bongos για ένα live το σάββατο.
boukas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Από 2-5 εργάσιμες "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
melodos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Από 2-5 εργάσιμες Πιστεύεις άν τους πληρώσω παραπάνω, θα τα έχω το σάββατο?
boukas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 όχι. Δεν είναι του μαγαζιού. Αυτοί όταν δουν τα λ7 και έχουν σε στοκ το προϊόν, το διώχνουν την επόμενη μέρα. Από κει και πέρα είναι 1-2 μέρες το ταχυδρομίο, εκτός άμα είσαι τυχερός και οι ταχυμεταφορές σε κλάσουν, πράμα που δεν παίζει "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Tamaman Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 εγω ρε παιδια ειχα παρει μια καρτουλα απο Eurobank για αυτη την δουλεια.Πηγα να κανω την παραγγελεια,και ειδα οτι η καρτα μου ειναι maestro,και δεν την δεχοντε.....Ξενερωσα τρελα...!Επρεπε να το προσεξω καλυτερα!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Kwstas αφού έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς, πες τους να σου κάνουν ένα account στο winbank και να κάνεις τις πληρωμές απο' κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση