Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τον τελευταίο καιρό έχω κάποια προβλήματα με την χρεωστική μου κάρτα (από τράπεζα πειραιώς) με τις παραγγελίες μου στον thomann, οπότε έχω αρχίσει να ψάχνω εναλλακτικές. Με ποιές κάρτες (χρεωστικές πάντα, όχι credit) έχετε καλή εμπείρία;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

alpha bank visa electron. H πιο αξιοπιστη καρτα για αυτην την δουλεια(εχω παραγγειλει απειρες φορες και δεν ειχα ουτε ενα προβλημα ποτε ουτε απο ευρωπη,ουτε απο αμερικη, ουτε απο Ιαπωνια)

Δημοσιευμένο

ψωνιζω με χρεωστικη απο την ALPHA ΒΑΝΚ και το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι καποια φορα που ειχα βαλει τα χρηματα ακριβως, δεν μπορουσαν να τραβηξουν απο τον θωμα γιατι θελει προμηθεια η VISA. απο την alpha bank μου ελεγαν 100 φορες οτι δεν θελουν καμια προμηθεια και οτι φταιει ο θωμας. τελικα ενω τους εβρισα εμαθαν οτι ναι μεν δεν θελουν αυτοι αλλα θελει η visa(κ ενω επεμεναν σθεναρα για ωρες ¨μα τι λετε κυριε, σας λεμε καμια προμηθεια δεν χρειαζεται......."). εβαλα 5 ευρω παραπανω(η προμηθεια ηταν μερικα λεπτα) κ απο τοτε μια χαρα.

ο λογος που ανελυσα το παραπανω ειναι γιατι κατα καιρους εχω διαβασει κ εδω για ατομα που ειχαν το ιδιο προβλημα κ κατεληξαν οτι με την alpha δεν γινεται να ψωνιζεις.

Δημοσιευμένο

Εγώ χρησιμοποιώ της eurobank και για ευρώπη και για paypal και για αμερική χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα

Free thinkers are dangerous...

Δημοσιευμένο
alpha bank visa electron. H πιο αξιοπιστη καρτα για αυτην την δουλεια(εχω παραγγειλει απειρες φορες και δεν ειχα ουτε ενα προβλημα ποτε ουτε απο ευρωπη' date='ουτε απο αμερικη, ουτε απο Ιαπωνια)[/quote']

Same here.. No problems so far.

Δημοσιευμένο

Θενξ γκαϊς! Μάλλον για άλφα το βλέπω, με βολεύει κιόλας περισσότερο από την πειραιώς! ;)

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

Alpha bank visa electron κι εγώ, δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε καμία αγορά μέσω internet σε Ευρώπη - Αμερική - Ασία :)

Peace, Love, death metal

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...