nio16 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 αλλάξτε λίγο πληκτρολόγι α , πιάστε τα κινητά σας και στείλτε κανένα sms για τον Τηλεμαραθών ιο .Αξίζει :wink: :wink: :wink: ΕΛΠΙΔΑ στο 1919. ALOHAAAAAAAAAA
jmone Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 μαζί σου nio16 άντε ρε ρεμάλια τόσα και τόσα δίνετε για όργανα ενισχυτές κτλ δώστε και κάτι από κει μεριά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
anastasis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 αν μου εγγυοταν καποιος οτι ειναι για τα παιδια και οχι για τον αρναουτογλου..... θα εστελνα............
dimicupo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 .....Σωστόοοοος....έστειλα..... .....αλλά μου δώσατε και μία ιδέα....4302...μαζευτήκαμε....βάλτε όλοι απο ένα ευρώ να πάρω ένα γκιμπσόνι... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Μήτσο δεν το 'χω σε ροζουλί-μπαρμπι, κοίτα αν σου κάνει αυτή να την στείλω με περιστέρι: LEGO people live in houses made of their own flesh.
dimicupo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ....καρπουζέ.....μαντολίνο θυμίζει αλλά θα το αντέξω.....άντε στείλε.... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
anastasis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 ....καρπουζέ.....μαντολίνο θυμίζει αλλά θα το αντέξω.....άντε στείλε.... 8) μεγαλοψυχε..... :lol: :lol: :lol:
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 .....Σωστόοοοος....έστειλα..........αλλά μου δώσατε και μία ιδέα....4302...μαζευτήκαμε....βάλτε όλοι απο ένα ευρώ να πάρω ένα γκιμπσόνι... :roll: λοιπόν gibson παίρνεις και με 2000Ε πχ....Φέρε τα υπόλοιπα να πάρω κανα rickenbacker να γουστάρω....¶ντε ρε κουνηθείτε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μήτσε πόσα έχουν στείλει μέχρι τώρα;; Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση