Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γεια χαρα..

Ειμαι σε μια φαση οπου ειμαι σχεδον ετοιμος για να παιξω live, ειναι σχεδον στημενο το σετ κ εχω ανοιχτα καποια vst instruments. εχω επισης ενα controller to novation remote 25 και απο vst to vanguard k to albino καποια ενδεικτικα ανεφερα. δεν ξερω ομως πως μπορω να ελεγχω το καθε vst με τα κοντρολ του novation. συγνωμη διοτι δεν γνωριζω τη γλωσσα του προγραμματισμου κ τα παντα που κανω ειναι εμπειρικα. πως πχ στο vanguard το κουμπι attack ι καποιο filter το βαζω σε καποιο αντιστοιχο knob του novation. σιγουρα υπαρχει καποιος τροπος αλλα δεν ξερω που κ πως να το ψαξω..αν υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει ας γραψει.

ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσιευμένο

Το Novation έχει έτοιμα templates για vanguard και albino, όπου επιλέγοντάς τα θα μπορείς να τα ελέγχεις με αυτό πλήρως!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα εγω αναφερθηκα τυχαια σε αυτα τα δυο vst's..

Πιο πολυ με ενδιαφερει η διαδικασια του να στελνω κατι απο το vst σε οποιοδηποτε κουμπι η ποντιεσομετρο θελω εγω κ οχι ετοιμα templates.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει ας το κανει γιατι ειναι ενα θεμα που με τρωει τελευταια...

ευχαριστω...

Δημοσιευμένο

Βασικά και εμενα θα με βοηθούσε αν και φανταζομαι πώς γίνεται....(τουλάχιστον στο pro 53 καταφερα να σώσω ένα δικό μου cc map....κουτσα στραβα...)

Time is just a fraction of the sine.......

Δημοσιευμένο

Εμ στο μανουαλ τα γράφει όλα αυτά.

Μουχαχα μα τι κακός που είμαι..... :lol:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Αποτυχημενη προσπαθεια για βοηθεια...

το φοβηθηκα απο την αρχη οταν ειδα το 7 διπλα απο το ονομα του φιλου...παραπεμπει σε γαυρο οποτε boukaw7 οχι δεν εισαι κακος, μαλλον ολυμπιακος...

ευχαριστω για την προσπαθεια τουλαχιστον...

:)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Τελικα δεν υπαρχει τιποτα στο μανουαλ για ετοιμα templates για τα παραπανω vst's κ οχι μονο...

τελος παντων αν υπαρχει καποιος χριστιανος που να μπορει να εξηγησει δυο πραγματα ας το κανει...

και παλι με ενδιαφερει η ολη διαδικασια πως γινεται το ολο σκηνικο κ οχι μονο πχ να κοντρολαρω τα δυο παραπανω vst's

ευχαριστω...

Δημοσιευμένο

για FL:

current project>generators>fruity wrapper(το vst που έχεις ανοίξει)

δεξί κλικ στην επιλογή που θέλεις να "κοντρολάρεις" και τέλος link to controller...

σορρυ σε περίπτωση που δεν κατάλαβα τι ζητάς!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...