Vrass Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 :lol: :lol: Μ'έστειλες για δύο λόγους :lol: :lol: 1.Σιγά μη ....τουφέκιζα αετό για το φτερό ρε...ήμαρτον :lol: :lol: 2.Βάρος στο headstock με το φτερό ??? απλά ακολουθώ την βλαχογκλαμουριά των Αμερικανών όπως είπε παραπάνω κάποιος :lol: :lol: Δικιο εχεις, ξέχασα δίπλα στο βάρος να βάλω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... Εννοείται ότι δεν το'γραψα στα σοβαρα.. :D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
anastasis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ακομα ομως δεν εχω καταλαβει πως θα θα τα βαλεις..... οταν τα βαλεις ποσταρε και καμια φοτο...........
dimicupo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ακομα ομως δεν εχω καταλαβει πως θα θα τα βαλεις..... οταν τα βαλεις ποσταρε και καμια φοτο........... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
anastasis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 ακομα ομως δεν εχω καταλαβει πως θα θα τα βαλεις..... οταν τα βαλεις ποσταρε και καμια φοτο........... aaaaaaaaaa!!!! :lol: :lol: :lol: παλιο ποσερε..... :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση