dimicupo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Μη γελάτε !!!! Πού ??? 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jmone Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 δώσε κανένα link να καταλάβουμε γιατί μιλας ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
dimicupo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 να δεις στο γιουτουμπ τον μπασσίστα του νίλ γιάνγκ στο χάρτ οφ γκόλντ (αχαχα γκρίκλις)...τι δεν καταλαβαίνετε μωρέ ???? ένα φτερό είναι που το δένεις στο χέντστοκ της κιθάρας και κρέμεται ....μη πω σα τι..... :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jmone Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 ιερέας με το προσονύμιο ¨Α ρης :lol: με taxi μας metaxas ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Alexei Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Eντάξει μεγάλε Ινδιάνε αρχηγέ Μεγαλη-Ροζ-Κιθάρα-Από-Κουρδισμένα-Ξύλα... Καταλάβαμε...! :lol::lol::lol::lol:
dimicupo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Σπασμένη μπαγκέττα δε πιστεύω να με ειρωνεύεστε εσύ και ο Χωρίς Πετάλια Δεν Παίζω εεεε ???? :? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 "Γ@μώ-τα-distortion-παίζω-μόνο-με-κλασική" δε σε καταλαβαίνω....:lol: :lol: Βass is a state of mind...
dimicupo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 ...ε αμα ήθελε ο "Οτι Υπάρχει Το Βρίσκω" να βοηθήσει τώρα θα ήξερα.....αλλά δεν θέλει.. :cry: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
boukas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Φτιάξε μόνος σου. Δεν νομίζω ότι είναι και καλά αξεσουάρ, παρά μόνο γυφτοβλαχοκαγκουριά του αμερικανού "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
dimicupo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Φτιάξε μόνος σου. Δεν νομίζω ότι είναι και καλά αξεσουάρ' date=' παρά μόνο γυφτοβλαχοκαγκουριά του αμερικανού[/quote'] πως να φτιάξω.....μιλάμε θέλω φτερό αετού και κάτι ετοιμοθάνατοι ξεπουπουλιάρηδες συνταξιούχοι αετοί που υπήρχαν εδώ στο άλσος φύγανε....μη μου πείς να βγάλω απο ......κόττα.... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση