elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Τελευταία αργεί ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ να μου "φορτώσει" τα videos... Είναι μόνο δικό μου το πρόβλημα ή το έχετε παρατηρήσει κι εσείς; www.facebook.com/YourPaintedSmile
dimicupo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 εγώ όχι Ηλία,κανονικά.Σήμερα κατέβασα αρκετά. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
mechmg93 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 δεν εχω κανενα προβλημα. μαλλον εχει να κανει με την συνδεση σου ;)
elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δε νομίζω, γιατί το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει και σε PC πανεπιστημίου (με προφανώς απίστευτη ταχύτητα download...) ¶λλωστε το ..."υπόλοιπο" internet μου παίζει κανονικά. Μόνο στο YouTube παρατηρώ καθυστέρηση... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 και εγώ επίσης... Ενώ στο υπόλοιπο νετ σερφάρω μια χαρά στ youtube αργώ πολύ... Βass is a state of mind...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 συμβαινει και σε μενα μερικες φορες και οχι παντα στο youtube........προφανως τετοιες στιγμες οι servers θα εχουν πολυκοσμια (????) 2 things are infinite:the universe&human stupidity
takis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 συμβαινει και σε μενα μερικες φορες και οχι παντα στο youtube........προφανως τετοιες στιγμες οι servers θα εχουν πολυκοσμια (????) +1 και εγω το παθαινω μερικες φορες στο youtube... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση