jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 ε ναι δεν είναι για καθαρά όχι ότι είναι άσχημα (αναλόγως τα εφέ που θα χώσεις) αλλά αυτός που λέω έχει πολύ πιο γαμάτο ήχο για καθαρά και για σόλο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Kafka Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 ασχετο πως γινεται η αλλαγη των μαγνητων?? φτιαχνει ο ηχος με καινουριους μαγνητες ή καλυτερα κατευθειαν καινουρια κιθαρα?!?
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 βγαίνουν οι παλιοί μαγνήτες και μπαίνουν οι καινούριοι :lol: εννοείται ότι φτιάχνει ο ήχος αφού οι μαγνήτες είναι το βασικότερο πάνω σε μια κιθάρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες φυσικά αλλά ότι θα γίνει "καλύτερος" ο ήχος εννοείται ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Kafka Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 απλα κουμπωνουν??!? Δεν θελει τπτ κολλησεις κλπ. κλπ?? Ευχαριστω για τις συμβουλες mate!!
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 ευνοείται ότι θέλει κολλήσεις θα την πας σε έναν μάστορα θα σου ξεκολλήσει τα παλιά καλώδια και θα σου κολλήσει του νέους μαγνήτες ε θα ρίξει και ένα σετάπ και είσαι άρχοντας. το πόσα θα σου πάρει είναι θέμα του μάστορα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Kafka Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 ξερεις ποσα παει πανω κατω και κανα καλο μαστορα?!
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 κοίτα το σετάπ θα σου πάει κάνα 30άρι + την εργασία για τους μαγνήτες υπολόγιζε κάπου στο 50άρι αλλά με μια απόκλιση των 10¤ πάνω-κάτω καλός για εμένα είναι ο Δήμου αλλά ο καθένας θα σου πει και κάποιον άλλο απλά ρώτα τιμές και ότι σου κάτσει φθηνότερα τσίμπα το ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Kafka Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Ε, ενταξει στα 50 γιουρος ειναι κομπλε,ουτως η αλλως το χρειαζοταν ενα σεταπ! Ο sh-6 βγαζει αρκετες βρωμες ή καλυτερα ενας emg?
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 άλλη φάση ο ένας και άλλη ο άλλος καμία σχέση οι emg (81 απ ότι καταλαβαίνω) με passive και απ το να κάνεις μια αγορά επειδή το λέω εγώ ή ο άλλος καλύτερα να πας να τους ακούσεις κάπου πάντως αν εννοείς emg passive τότε 1000000 φορές Seymour Duncan ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Kafka Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Βασικα ακουω τα δειγματα στα site!! Μαλλον για active της emg λεω!! Ακουσα τον 85 και μου αρεσε αρκετα στα καθαρα! Ενας emg-85 στην bridge και ενας sh-6 neck δεν ειναι καλος συνδυασμος??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση