Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Εlavd' date=' δεν ανεβαζεις και κανενα κλιπακι με ριφιες με αυτην την κιθαρα?[/quote']

Μάλλον στον Exarho απευθύνεσαι... :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
Εlavd' date=' δεν ανεβαζεις και κανενα κλιπακι με ριφιες με αυτην την κιθαρα?[/quote']

Μάλλον στον Exarho απευθύνεσαι... :lol:

ωπα..ναι :oops: :oops:

Κill the wise one!

Δημοσιευμένο

εχει ενας μαθητης μου μια μαυρη SX (strat) με τρεις μονοπηνιους και επισης εναν 10w combo SX που χρησιμοποιει για διαβασμα.

την ειχε αγορασει τυχαια ο πατερας του για να μαθει. δεν ειχα δωσει σημασια αλλα ....η κιθαρα αυτη....G @ M @ E I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......αφου σκεφτομαι να χτυπησω μια και να ακυρωσω την αποφαση μου για νεα στρατ....σας μιλαω ειλικρινεστατα....ειναι....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!

Mesa/Boogie & Strato

Δημοσιευμένο

εξαρχε στο βιντεακι με την sx παιζεις? απο που την εχεις παρει? ο μαθητης μου παντως (τον πηρα μολις τηλεφωνο) απο το μοναστηρακι την πηρε..

Mesa/Boogie & Strato

Δημοσιευμένο
εξαρχε στο βιντεακι με την sx παιζεις? απο που την εχεις παρει? ο μαθητης μου παντως (τον πηρα μολις τηλεφωνο) απο το μοναστηρακι την πηρε..

Ναι και εδω με την ιδια

http://www.box.net/shared/6o5haef272

την πηρα απο ebay. :wink:

www.myspace.com/costaexarhos

Δημοσιευμένο

ξερουμε αν αυτος στο μανστηρακι εχει τετοιες αυτη τη στιγμη? 2 θελω.αυριο κιολας αν εχει.οποιος μενει κοντ στο μοναστηρακι και μου τις στειλει , κερδιζει 1 μπουκαλι j.walker στο μαγαζι που δουλευω το καλοκαιρι.hehe!!

Mesa/Boogie & Strato

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...