chord Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν καναμε... "απογραφη"εξοπλισμου 8) στο νοιζ ,ειχα παραθεσει φωτο της πιανοκιθαρας μου (πρωτοπορος!),που εχει ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ παρακαλω.Ιδου! Προσκυνηστε τωρα ;D
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μάγκες.... σας ρίχνω χαλαρά.... το γράφει και στο Headstock.... (Άμα έχεις δυό παιδιά........) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
eMoRdReD Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 .... το γράφει και στο Headstock.... Αυτή η limited SG όμως το γράφει και στo...Pickguard! ;D ;D
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν καναμε... "απογραφη"εξοπλισμου 8) στο νοιζ ,ειχα παραθεσει φωτο της πιανοκιθαρας μου (πρωτοπορος!),που εχει ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ παρακαλω.Ιδου! Προσκυνηστε τωρα ;D Κλιψ εδώ και τώρα! :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
boukas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry αλλά αυτό το θέμα πάει στο περί ανέμων!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Σε "LIVE" θα κάνει χρωματική αντίθεση με την Custom Kramer μου ;) [offtopic]Έχεις Kramer και σου αρέσει ο Frusciante??? :) Πως τα συνδυάζεις??? ;D ;D (κρίνοντας από το avatar)[/offtopic] ..but the sun is eclipsed by the moon...
eMoRdReD Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 [offtopic]Έχεις Kramer και σου αρέσει ο Frusciante??? :) Πως τα συνδυάζεις??? ;D ;D (κρίνοντας από το avatar)[/offtopic] Ε καλά, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! ;) (φταίνε τα πολλά και διάφορα ακούσματα μου, αν και κλίνω προς το metal...βέβαια παλιότερα ήμουν βιολιστής σε συμφωνική ορχήστρα...βλέπεις πώς μπορούν να συνδιαστούν όλα?! 8))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση