Sozos Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Δεν ειχα την τύχη να τον δοκιμάσω αλλά απο ντεμακια του είχα δει αυτο που λες για την ροή και πρέπει να είναι πραγματικά τρομερή η αίσθηση που σου δίνει αυτός ο ενισχυτής. [email protected]
plusyear Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Εγω θελω να παρω τον Laney αλλα δυστυχως ο Νακας δινει μονο αυτον που εχει στιν βιτρινα και ο Θωμας δεν τον διαθετει τωρα. Πειτε μου τι να κανω? Η λυση ειναι αυτη Τιμη ιδια με του θωμα πριν τις σταματησει http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetail-Start;?SKU=GIT0006323-000&ProductUUID=0 -=Dream Within A Dream=-
BoogieMan Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Εγω θελω να παρω τον Laney αλλα δυστυχως ο Νακας δινει μονο αυτον που εχει στιν βιτρινα και ο Θωμας δεν τον διαθετει τωρα. Πειτε μου τι να κανω? Εχει και στον Τριμη ενα κομματι...για τσεκαρε,δεν ξερω για πιο λογο υπαρχει εκει αφου δεν φερνει τη συγκεκριμενη μαρκα... :? Texas tone that's bad to the bone...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση