panagiotis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Παιδιά τελικά να έρθω ή στα 3 λεπτά θα ζητάτε αλλαγή;;;:lol: :lol: :lol: :lol: Προειδοποίηση: Το ματς ενδέχεται να εξελιχθεί σε τσ***α όσο είμαι εγώ μέσα... 8) :lol: :lol: Εκτός και αν είμαι στις κακές μου...Jmone φυλάξου!! Θα πέφτουν οι ποδιές σύννεφο! :D :D :D :D Βass is a state of mind...
jmone Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 οκ παίδες έκανα τα κονέ μου και θα έχω πιει έναν κουβά redbull πριν τον αγώνα όποιος είναι μάγκας ας μου κάνει τάκλιν ΥΓ το redbull δίνει φτεράάάάάά :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 εγώ παιδιά τάκλιν δεν κάνω... ...και ούτε μου κάνουν φυσικά... jmone για προσπάθησε και τα λέμε... Βass is a state of mind...
pastelius Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 ΕΕΕΕΕΕΕΕ!Γιναμε 9!Εγω κι ο Puyol μονο.Απο μενα δεν περναει κανεις. Ουτε ο ιδιος ο Panagiotis να ειναι :lol: :lol: :lol: Ελπιζω να μαστε ολοι το ιδιο σαπιοι και αγυμναστοι,μη νιωθω μοναξιες! Επισης λεω να φτιαξουμε και μπλουζακια με τα nickname του noiz και να χωρισουμε τις ομαδες σε εγχορδους και μη-εγχορδους :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 εγώ γουστάρω σε κιθαρίστες-μπασίστες....Θα σας πάρουμε τα ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
wasted Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Σε φεντεράκηδες και γκιμπσιμπανεζοεσπήδες... :lol: Empty Rooms
dimicupo Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 άντε,άντε οργανώστε το να δώ πόσα μολοτώφια χρείαζομαι τελικά..... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 άντε' date='άντε οργανώστε το να δώ πόσα μολοτώφια χρείαζομαι τελικά..... 8)[/quote']άρχισε να φτιάχνεις εσύ κι θα δούμε.... 8) Βass is a state of mind...
stavrilian Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 κιθαριστες VS μπασιστες ειναι καλη ιδα πιστευω! Αλλα παιδια, μονο μια χαρη... Δεν θελω κλαματα απο τους ηττημενους (μπασιστες) γιατι ειμαι ευαισθητη ψυχη και στεναχωριεμαι :twisted:
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Kλάματα χαράς από τους (νικητές) μπασίστες θα υπάρχουν φυσικά... Οι κιθαρίστες ηττημένοι (για άλλη μια φορά) και νευριασμένοι (που η πένα στην πρόβα πιο πριν γλυστρούσε) θα κάθονται στον πάγκο και θα λένε: "Τον ήπιαμε...Πάμε σπίτια μας πριν γίνουμε και άλλο ρόμπα...":D :D :D Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση