Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Με δεδομένο ότι δεν με ενδιαφέρει μεταχειρισμένο όργανο και ψάχνω αποκλειστικά για usa made, ποιές κιθάρες θα εκτελούσαν αξιοπρεπώς van halen stuff? σημείωση :to floydrose θεωρείται προαπαιτούμενο

εκτός των

1) peavy (η αντικαταστάτρια της wolfgangv e.v.h.) - δεν μου αρέσει εμφανισιακά

2) musicman axis (η αντικαταστάτρια της musicman e.v.h.) - δεν μου αρέσει εμφανισιακά

3) steinberger - που να την βρω? :wink:

Δημοσιευμένο

Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι το ιδιαιτερα εξεζητημενο ωστε να παιξεις VH (εκτος απο την τεχνικη του και το γουστο του :D :D :D :D :D :D ).....εξαλλου και οι πρωτες κιθαρες του ηταν ενα συνοθυλευμα parts, παλιων paf, charvel necks........μια οποιαδηποτε στρατ με floyd θα κανει τη δουλεια της.....

Σημειωση: επειδη ειμαι φαν των διπλοπηνιακων της duncan εχω πλησιασει πολυ κοντα στον ηχο του με τον Custom Custom......δεν ειναι τυχαιο οτι ο συγκεκριμενος μαγνητης προηλθε απο τη συνεργασια του VH με την duncan η οποια τελικα δεν προχωρησε λογω $$ (αν θες κατι ακομα πιο πιστο αυτη τη στιγμη το custom shop της duncan φτιαχνει εναν μαγνητη ο οποιος ειναι οσο πιο κοντα γινεται σε αυτο που χρησιμοποιει ο ιδιος.....το ονομα του μαγνητη EVH.....αν ρωτησετε καποιον στη duncan τι σημαινουν τα αρχικα θα σας πει Evenly Voiced Harmonics.......... :o :D :D )

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο

Ο ήχος του Eddie παρόλα αυτά μόνο απο την κιθάρα δεν έβγαινε.Ο λεγόμενος brown sound ήταν περισσότερο αποτέλεσμα έντονου pushαρίσματος των τελικών λαμπών παρά κιθάρας :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...