jmone Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Κι όμως οι ακόλουθες δηλώσεις... εντοπίστηκαν σε πινακίδες, σε διάφορα σημεία της χώρας μας... Αγγελία σε εφημερίδα της Αθήνας: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ» (αντι για Java) Σε κάποια ταμπέλα κάπου στην Αθήνα: «ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ. ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» Κάποια επιγραφή: «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Ταμπέλα δίπλα στο δρόμο προς Χανιά: «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΣΚΟΠΑ» Πινακίδα: «ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ» Πινακίδα σε parking: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚ/ΡΙΣΜΑ» (Έφαγε δηλαδή το A, που έπιανε τόσο χώρο) Πινακίδα σε ταβέρνα: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!» Αγγελία: «ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ, ΤΡΙΚΥΚΛΟ» Πινακίδα σε ενοικιάσεις αυτοκίνητων και μοτοσικλετών: «DUCKS FOR RENT» Πινακίδα σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα: «ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ» Σε κάποια πινακίδα στην Ασπροβάλτα: «DOLOMATA ΓΙΑ FISHING» Σε πινακίδα ουρητηρίων στην Καλαμάτα: «ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ XEΣΤΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΕΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΣΑΣ» Ταμπέλα σε κατάστημα στην Αθήνα: «ΑΝΟΙΚΤΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ» Ταμπέλα κάπου στην Αθήνα: «ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. ΤΗΛ. 100» Τίτλος ειδήσεων στο Alpha: «ΓΙΑΓΙΑ 105 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΙΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ» Κάποια ταμπέλα στην Αθήνα: «ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ» Σε καρτοτηλεφωνο με ηλιακό συλλέκτη: «ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ» Πινακίδα σε φράχτη κτήματος: "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ..." ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
dimicupo Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αυτή στα Χανιά την είδα πρίν κάτι χρόνια με τα ίδια μου τ'αυτιά.....το καλό που δεν είπες είναι οτι είναι ....κόσκινο απ'τις σφαίρες :lol: :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
elavd Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Kάποιο κόλλημα έχεις εσύ με τις ταμπέλες/πινακίδες/επιγραφές, δεν εξηγείται αλλιώς: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7554&start=0 ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
jmone Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 άλλο πινακίδα και άλλο προφυλάξεις πάνω σε διάφορα προϊόντα :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
kramer8 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Κι όμως οι ακόλουθες δηλώσεις... εντοπίστηκαν σε πινακίδες' date=' σε διάφορα σημεία της χώρας μας... Αγγελία σε εφημερίδα της Αθήνας: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ» (αντι για Java) Σε κάποια ταμπέλα κάπου στην Αθήνα: «ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ. ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» Κάποια επιγραφή: «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Ταμπέλα δίπλα στο δρόμο προς Χανιά: «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΣΚΟΠΑ» Πινακίδα: «ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ» Πινακίδα σε parking: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚ/ΡΙΣΜΑ» (Έφαγε δηλαδή το A, που έπιανε τόσο χώρο) Πινακίδα σε ταβέρνα: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!» Αγγελία: «ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ, ΤΡΙΚΥΚΛΟ» Πινακίδα σε ενοικιάσεις αυτοκίνητων και μοτοσικλετών: «DUCKS FOR RENT» Πινακίδα σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα: «ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ» Σε κάποια πινακίδα στην Ασπροβάλτα: «DOLOMATA ΓΙΑ FISHING» Σε πινακίδα ουρητηρίων στην Καλαμάτα: «ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ XEΣΤΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΕΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΣΑΣ» Ταμπέλα σε κατάστημα στην Αθήνα: «ΑΝΟΙΚΤΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ» Ταμπέλα κάπου στην Αθήνα: «ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. ΤΗΛ. 100» Τίτλος ειδήσεων στο Alpha: «ΓΙΑΓΙΑ 105 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΙΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ» Κάποια ταμπέλα στην Αθήνα: «ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ» Σε καρτοτηλεφωνο με ηλιακό συλλέκτη: «ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ» Πινακίδα σε φράχτη κτήματος: "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ..."[/quote'] μα καλα,εσυ εψαξες για ολα αυτα??? hell aint a bad place to be...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Ξέρετε πως είναι τα ξεροτήγανα στα Αγγλικά? FRY DRY:lol: :lol: :lol: (Ηράκλειον Κρήτης)
Lost_Highway Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Κάποιες ταμπέλες που θυμήθηκα διαβάζοντας τα ποστ: LET TO ROOMS (κοντά στη Λευκάδα) (του δώσανε φαίνεται χωριστά τις λέξεις κι έκανε αυτός το ταίριασμα) Έξω από ψαροταβέρνα στη Νίσυρο: FISH FRESK FRESK Ταμπέλα μέσα σε χωριό της Εύβοιας: FOR BEACH Ταμπέλα στο Γκάζι: "Μαλάκες μην παρκάρετε" Πινακίδα στη Χαλκίδα, σε στροφή λεωφορείου: ΜΗ ΜΠΑΡΚΑΡΕΤΕ Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
Alexei Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Ενα καλό που χω δει, το χε βγάλει ο αδερφός μου φωτο νομίζω στους Παξούς είναι γραμμένο με μεγάλα γράμματα σε ένα βράχο το εξής: ΝΟ ΠΑΡΚΙΝ :lol: Επίσης στην 5ημερη που πήγα Κρήτη είδα αυτό... Σε τουαλέτα ταβέρνας που ήταν έξω από την ταβέρνα, δίπλα σε ένα ψιλικατζίδικο :lol: : WC FREE ONLY FOR TAVERNA'S CUSTOMER --------------- THE REST HAVE TO PAY 0.50 PER PERSON... Που πήγαν τα my uploads??
jmone Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Πινακίδα στη Χαλκίδα' date=' σε στροφή λεωφορείου: ΜΗ ΜΠΑΡΚΑΡΕΤΕ[/quote'] πλοία είμαστε ? :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
stavrilian Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Απο τα πιο κουλα που εχω δει εγω, ειναι μπαινοντας για Μεσσηνη βλεπω ταμπελα του δημου να λεει : Δημος Μεσσηνης και απο κατω στα αγγλικα : Dimos Messinis :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση