JAM Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Ένας σπουδαίος κιθαρίστας και μουσικός, με ένα μοναδικό τρόπο αναμειγνύει την ελληνική λαϊκή νοοτροπία του ξεφαντώματος με το fussion-rock. Τα σχόλια δικά σας. www.foko.gr www.intravenus.gr
dither Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Συμφωνώ κι εγώ , είναι πολύ καλός .
takis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 παρα πολυ καλος και το κυριοτερο και πιο δυσκολο....με προσωπικο στυλ(καποιες επιρροες ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχουν.. :wink: )
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2004 όποιος ακούει ΧΙΩΤΗ , ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟ & ΜΑΓΚΑ (και παίζει και με RIVERA!) είναι φίλος μου!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Alsofocus Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2004 ¶κουσα από το site το μπ3 και ένα έχω να πώ: σωστός ο μάστορας. Μπερδεύει την ανατολή με την δύση όπως πρέπει. Σωστός λοιπόν ο μαέστορας.......
JAM Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2004 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2004 Ανέβασα άλλα 2 εξαιρετικά κομμάτια απ'τα οποία το Rio είναι ακυκλοφόρητο (προ-mastering) και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο καινούριο album. Επίσης ζητάει μπασίστα και ντραμερ για συνεργασία. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να στείλει e-mail: [email protected] www.intravenus.gr
JAM Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2005 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2005 Από το περιοδικό Jazz&Τζαζ : Πιστεύω ότι και μόνο που εμφανίζεται ένας κιθαρίστας ζωντανά, μόνος του και μάλιστα χωρίς loops και προηχογραφημένο υλικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό ! http://www.foko.gr www.intravenus.gr
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2005 αν εχει σκοπο να παει κανενας σημερα στο μουσικο θεατρο που παιζει ο foko και θελει να τα πουμε ας μου στειλει PM.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
dienekes Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Τελικά ποιοί πήγαν στο Foko? Εντυπώσεις?
elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Είδα τον εξοπλισμό του FOKO στο site του και εντυπωσιάστηκα με τα εφέ της ZVEX. Από ότι είδα όμως δεν πουλιούνται ούτε στον Thomann ούτε στην Ελλάδα... :cry: Μήπως γνωρίζει πληροφορίες κανείς πώς μπορούμε να αγοράσουμε τέτοια πετάλια και πόσο στοιχίζουν περίπου?? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση