Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Εγω προσωπικα παιζω με νομισμα (1 ευρω)

1 Ευρώ??? Δεν μπορώ να φανταστώ πως σε βολεύει!!! Ο May τουλάχιστον με το νόμισμα των 20p έχει άκρες και είναι και πιο λεπτo! Ανέβασε μας ένα klip να σε ακούσουμε μου κίνησες την περιέργεια τώρα!

Ετοιμο το clip!!! 1 euro boogie!

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/BoogieMan/BBoogie.mp3

Thanx, μολις γυρίσω απο δουλειά ανυπομονώ να τ'ακούσω!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο...Το καλο με το νομισμα ομως ειναι επειδη δεν εχει μυτη στην ακρη και αρπαζει και ο αντιχειρας την χορδη,σου δινει απειρα pinch harmonics!

Texas tone that's bad to the bone...

Δημοσιευμένο

Ναι αλλά δεν "ξύνει" τις χορδές το κέρμα? Παλιότερα που είχα δοκιμάσει να παίξω έτσι, το χέρι μου γέμιζε ρινίσματα, πράγμα που με ψιλο-εκνεύριζε, οπότε και το σταμάτησα

Ιντονέησον ημάς

Δημοσιευμένο
Ναι αλλά δεν "ξύνει" τις χορδές το κέρμα? Παλιότερα που είχα δοκιμάσει να παίξω έτσι' date=' το χέρι μου γέμιζε ρινίσματα, πράγμα που με ψιλο-εκνεύριζε, οπότε και το σταμάτησα[/quote']

Δεν εχω παρατηρησει να ''τρωγονται'' οι χορδες...το κακο ειναι οτι το κερμα ξεβαφει και σε λερωνει στα δαχτυλα... :(

Texas tone that's bad to the bone...

Δημοσιευμένο

Σωστός! Μάλλον αυτό πρέπει να γινόταν, αλλά πέρασαν και τα χρόνια και δε θυμάμαι. Ας ξανακάνω λοιπόν το πείραμα ...

Ιντονέησον ημάς

Δημοσιευμένο
Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο...Το καλο με το νομισμα ομως ειναι επειδη δεν εχει μυτη στην ακρη και αρπαζει και ο αντιχειρας την χορδη' date='σου δινει απειρα pinch harmonics![/quote']

Καλή φάση το 1 Euro boogie! M'άρεσε ο ήχος που δίνει το κέρμα! Ωραίος!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...