dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Θα το έχουμε κατα νού.Εαν όμως παρασυρθούμε καλοπροαίρετα και συνεχίζουμε καμμιά φορά,βάλτε κι εσείς ένα κλειδάκι. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
gerasimos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Θα το έχουμε κατα νού.Εαν όμως παρασυρθούμε καλοπροαίρετα και συνεχίζουμε καμμιά φορά' date='βάλτε κι εσείς ένα κλειδάκι.[/quote'] Εδώ έχουν γίνει ολόκληροι αγώνες για την ελευθερία του λόγου στο Noiz και θέλεις να καταργηθούν όλα, έτσι απλά; Όχι! :) Προσωπικά, προτιμώ να μπαίνει ο καθένας στο τριπάκι της αυτο-πειθαρχίας παρά να υπάρχει η προφανής και εύκολη λύση του "μπαμπούλα", καθώς ο "μπαμπούλας" καταργεί την ανάγκη να σκεφτείς για τις συνέπειες αυτών που κάνεις. Και νομίζω ότι σαν κοινότητα τα πάμε πολύ καλά. Όσο ο κόσμος παιδεύεται, εκπαιδεύεται. :) Καληνύχτα.
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Κανένα πρόβλημα,θα επεξεργαστώ τον προβληματισμό σου όταν η κεφάλα μου είναι λίγο πιο ξεκούραστη.Απλά,ισως κακώς δεν θεώρησα το κλείδωμα σαν έκφραση επιβολής κάποιας αρχής αλλά σαν φυσικό επόμενο κάτι τελειωμένου.Συμφωνώ και γουστάρω όπως λειτουργεί το φόρουμ τουλάχιστον όσο καιρό είμαι κι εγώ εδώ. Καληνύχτα Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
panagiotis Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Panagiotis αυτό λες;; www.trompas-ouzeri.gr :lol: :lol: :lol: Ωπ!!!! Έβγαλε και site ο τύπος;;;; Ωραίος... Βass is a state of mind...
kramer8 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 παιδια αν δεν βαριεται κανεις ας μου εξηγησει τι παιχτηκε. hell aint a bad place to be...
The_Rover Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 ηταν ο johnie και όλο έκανε διαφήμιση σε ένα φεστιβάλ και του διαγράψανε τα post.... αυτα... learn to swim...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση