dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ...σόρρυ Παναγιώτη,δεν αρκεί.... Πρέπει να το παραθέτεις σε κάθε ποστάρισμα σου.... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ΄μα θα με μπανάρει ο yameth ρε συ.... δε γίνεται Βass is a state of mind...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Τον μπάναρε τον φίλο μας ή έσβησε απλά τα πόστς ? ...Ασε τώρα γιατί βαριέμαι να σκέφτομαι τέτοια ώρα.. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 νομίζω τα ποστ έσβησε... Βass is a state of mind...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 OP Moderator Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Κρίμα ρε το johnie.....και πήγαινε για mod. Ρε λέτε να ήταν ευγενή τα κίνητρά του? :lol:
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Κρίμα ρε το johnie.....και πήγαινε για mod.Ρε λέτε να ήταν ευγενή τα κίνητρά του? :lol: Που να ξέρω....κρίμα γιατί εγω έχασα τα ποστς με τις παραθέσεις :lol: Μ'άρεσε που φόρτωσες :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Panagiotis αυτό λες;; www.trompas-ouzeri.gr :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Panagiotis αυτό λες;; www.trompas-ouzeri.gr :lol: :lol: :lol: Τόφαγα ρε μπαγάσα :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
apost Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 δικαιολογείσαι... :lol: :lol: :lol:
gerasimos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Θερμή παράκληση: όταν ένα θέμα εξαντλείται, μην μετατρέπετε το forum σε chat. Ευχαριστούμε :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση