dimicupo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 http://news.yahoo.com/s/ap/20070403/ap_en_ce/people_keith_richards Το άτομο που έχει καταναλώσει ότι ουσία υπάρχει στο γνωστό σύμπαν,έκανε πάλι το θαύμα του.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Αργότερα δήλωσε ότι έκανε πλάκα,αλλά ναι Keith.....σε πιστέψαμε 8) ) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
The_Rover Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 αυτο πάει να πεί δέσιμο με την οικογένεια... να σνιφάρεις τον ίδιο σου τον πατέρα... learn to swim...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Έλεος.Θα μαζέψωτη στάχτη από το τζάκι σε 1 τσουβάλι και θα του τη μοσχοπουλήσω)ή θα του πω να μου χαρίσει τις μισές του κιθάρες.Δε θα χει jackson λέτε ε?) :twisted:
liakos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 εγω λεω να σνιφαρω πρωτα μια ibanez και μετα μια jackson! Practice cures most tone issues - John Suhr
dimicupo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 ....και στις δύο περιπτώσεις θα ξενερώσεις :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Aλλη μια περίπτωση που δουλεύει τα media Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Alexei Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Γαμώτο.. Όλοι είδατε περι τίνος πρόκειται.. Και μόλις πήγε να δει ο γκαντέμης(εγώ) "Sorry, the page you requested was not found."....:lol: ΕΛΕΟΣ!
Doctor Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 ....και στις δύο περιπτώσεις θα ξενερώσεις :lol: Τστστσ... Μη μας πεις και 'συ να πάρουμε Jaguar, please!
dimicupo Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 ....και στις δύο περιπτώσεις θα ξενερώσεις :lol: Τστστσ... Μη μας πεις και 'συ να πάρουμε Jaguar' date=' please![/quote'] Οχι doc, δεν θα το πώ :lol: αλλά σε κάθε περίπτωση,σού έχει τύχει/κάτσει να ..... θές να σνιφάρεις κιθάρες ??? :lol: :lol: :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση