Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

γεια σας παιδιά,

είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο noiz, καλώς σας βρήκα!

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει αν γίνεται να "σπάσεις" συμβόλαιο (χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις χειροβομβίδες 8) ) που έχει συναφθεί με δισκογραφική εταιρία. Εχω κανονίσει να βρεθώ με έναν δικηγόρο αλλά σε 2 εβδομάδες! απλά ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνώση να με πληροφορήσει σχετικά με την χρονική ισχύ των συμβολαίων.

ευχαριστώ προκαταβολικά, θα τα λέμε :)

Δημοσιευμένο

Το συμβόλαιο δεν αναφέρει διάρκεια; Επίσης, μήπως αναφέρει ειδικούς όρους σε περίπτωση πρόωρης λύσης του;

Empty Rooms

Δημοσιευμένο

Ρωτας κατι εντελως γενικο μια και δεν μπορουμε να δουμε το συμβολαιο.

Το συμβολαιο ισχυει για ΑΚΡΙΒΩΣ οσο χρονικο διαστημα εχεις υπογραψει εκτος και αν ο δικηγορος σου αποδειξει οτι ειναι καταχρηστικο & παρανομο ή οτι η εταιρεια σου δεν σε προωθει σωστα & βασει των ορων του συμβολαιου σου.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
Το συμβόλαιο δεν αναφέρει διάρκεια; Επίσης' date=' μήπως αναφέρει ειδικούς όρους σε περίπτωση πρόωρης λύσης του;[/quote']

διάρκεια δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο, μικρό παιδί ήμουν, δεν συμβουλεύτηκα κανέναν :oops:

ούτε τι συμβαίνει σε περιπτωση λύσης του (ειδικοι όροι σε περιπτωση πρόωρης λύσης κτλ). Δεν γίνεται καθόλου ο όρος "λύση"

Δημοσιευμένο
Το συμβόλαιο δεν αναφέρει διάρκεια; Επίσης' date=' μήπως αναφέρει ειδικούς όρους σε περίπτωση πρόωρης λύσης του;[/quote']

ουπς, σαρδάμ.

εννοούσα ότι δεν αναφέρεται καθόλου ο όρος "λύση"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...