nexis72 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Προσπαθώ να βάλω μία νέα αγγελία αλλά κάτι πρέπει να κάνω λάθος και δέν ξέρω τί. Το μύνημα λάθους που μου βγάζει είναι το εξής. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/web5/web/modules/NukeC/functions.php:1457) in /var/www/web5/web/modules/NukeC/postads.php on line 296
liakos Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 η αγγελια σου οχι μονο εχει καταχωρηθει αλλα και 7 φορες! Practice cures most tone issues - John Suhr
nexis72 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 ωχ.. Έκανα βλακεία... Περίεργο πάντως. Ούτε μία φορά δέν μου έβγαλε μύνημα οτι η αγγελία καταχωρήθηκε. Κάθε φορά (απο ότι φαίνεται δοκίμασα 7 φορές πρίν απογοητευτώ) μου έβγαζε αυτό το μύνημα. Τέλος πάντων αφού καταχωρήθηκε όλα καλά. Ελπίζω να μήν δημιούργησα πρόβλημα που είχε μπεί 7 φορές η αγγελία. Πάντως τώρα που πήγα στις αγγελίες την βρήκα μόνο μία φορά οπότε υποθέτω οτι έγινε επέμβαση απο κάποιον modulator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση