SamTheRipper Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Κουίζ: αν έκανα την κίνησή μου' date=' πόσοι mods θα μου την πέφτανε, και σε πόσα δέκατα του δευτερολέπτου; Ο νικητής κερδίζει. Οι άλλοι θα χάσουν.[/quote'] Μην ψαρώνετε,δεν είναι κουίζ.Υποννοεί ότι πρέπει να συνεχίσουμε εμείς αυτό που είχε αρχίσει ο κώστας και συνεχίζει τώρα ο jmone :wink: :twisted: :twisted:
anastasis Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 καλα...........!!!!!!!!!!sam + 100000000000000000000 που ανακαλυψες και εφερες στην επιφανεια αυτο το site.........καποιο μπορει να το κραταγαν μονο για τον εαυτο τους...... αλλα εσυ....!!!! :twisted:
trolley Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Επιτρέψτε μου να σας παρέχω άλλη μία απόδειξη ότι ο παλίος είναι αλλιώς: finger :wink: Mea Culpa
Lost_Highway Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Επιτρέψτε μου να σας παρέχω άλλη μία απόδειξη ότι ο παλίος είναι αλλιώς: finger Και το έπος: time Παλαιέ, αυτά τα κάναμε παραπάνω (βλπ. lick και wet). Ου γαρ... :lol: :lol: :lol: :lol: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
jmone Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 καλα...........!!!!!!!!!!sam + 100000000000000000000 που ανακαλυψες και εφερες στην επιφανεια αυτο το site.........καποιο μπορει να το κραταγαν μονο για τον εαυτο τους...... αλλα εσυ....!!!! :twisted: sam πας να μου κλέψεις τη φήμη ή ο anastasis είναι τυφλός ? εγώ έφερα το site στην επιφάνεια για να ακούσω ζητωκραυγές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
anastasis Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 καλα...........!!!!!!!!!!sam + 100000000000000000000 που ανακαλυψες και εφερες στην επιφανεια αυτο το site.........καποιο μπορει να το κραταγαν μονο για τον εαυτο τους...... αλλα εσυ....!!!! :twisted: sam πας να μου κλέψεις τη φήμη ή ο anastasis είναι τυφλός ? εγώ έφερα το site στην επιφάνεια για να ακούσω ζητωκραυγές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οπς :oops: ........ εγω ειμαι τυφλος............ αλλα πατησα αυτα που μου ειπε ο sam και τυφλωφηκα............ δε φτεω εγω........ :(
jmone Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 σε καταλαβαίνω τέκνον μου κοίτα εκεί τους βύζους και μη σκιάζεσαι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
anastasis Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 σε καταλαβαίνω τέκνον μου κοίτα εκεί τους βύζους και μη σκιάζεσαι σας ευχαριστω πατερα.....!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση