kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Οοοοπσ (που λεν κι οι εγγλέζοι) burned out completely member ήθελα να πω, την ξέσκισα την γραμματική του... LEGO people live in houses made of their own flesh.
Alexei Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Γιατί τώρα την έφτιαξες? :) Burnt είναι.. Το burn ειναι irregular verb.. Ανωμαλιάρικο...:lol:
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Κάτι έχω πάθει εγώ σήμερα... όντως burnt είναι το σωστό... Thnx alex! LEGO people live in houses made of their own flesh.
dimicupo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 κάτσε ρε Λιάκο..... σε λίγο καιρό οι μόνοι members θα είμαστε εσύ κι εγώ...τότε θα περικαλάνε αλλά δεν έχει γυρισμό...παγίδα σου λέω :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jmone Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 liako σε ξεπέρασα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
liakos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 ασε ρε ...εγω ειμαι πρωτοπορος! και γιατι με ξεπερασες? δες τους guests Practice cures most tone issues - John Suhr
jmone Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 ασε ρε ...εγω ειμαι πρωτοπορος! και γιατι με ξεπερασες? δες τους guests η ώρα ήταν 6:35 :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση