mikeguitar Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Έπεσε στα χέρια μου η συγκεκριμένη κιθάρα.Παρατηρώ ότι η μι μπάσο δε βγάζει την ανάλογη ένταση χρεια σε σχέση με τις άλλες.Ακούγεται μουντή χωρίς γρέζι όπως τις υπόλοιπες.
Άγιος Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 Όταν παίζεις με τα piezo σου συμβαίνει αυτό σωστά? Οι μαγνήτες δεν παθαίνουν τέτοια πράγματα, είναι χαρακτηριστική βλάβη piezo, θέλει αντικατάσταση το βαγονάκι (δεν ξέρω τι σύστημα φοράει η συγκεκριμένη κιθάρα) kavagio for strings
mikeguitar Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 Τελικά είναι θέμα χροιας-τονικότητας γιατί η χορδή που περάστηκε ήταν για ρε.Έπεσα σε άσχετο πωλητή γνωστής αλυσίδας καταστημάτων. Θα αλλάξω όλες τις χορδές.Δεν είναι τα βαγονάκια. Δεν χάνει από intonation τίποτα.
Άγιος Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 Τα piezo βαγονάκια έχουν ηλεκτρονικά μέσα και παράγουν ήχο, δεν μιλάω για intonation. Αφού βρήκες άκρη όλα καλά kavagio for strings
mikeguitar Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 Ναι το ξέρω απλά το είπα γιατί από εκεί ρυθμίζουμε και το intonation.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση