gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Την Κυριακή έχω λαιβ. Στρατ θα πάρω με low output μόνους, ενώ έχω πολλές κιθάρες με διπλούς. Θα παίξω hard rock. Δεν ακούω θόρυβο όταν παίζω. Προτιμώ τους μόνους διότι ο ήχος κόβει καλύτερα στο μιξ, έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι, έχει περισσότερη καθαρότητα και χαρακτήρα. 1 1 Γιώργος
manosx Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Αν ειχες κανονικη les paul η SSS θα ηταν μονοδρομος. Αφου ομως εχεις με p90, IMHO ενας διπλος στο bridge θα σου δωσει περισσοτερα πραγματα. 1 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Dixie είπε θα μπορώ να παίζω «θανατηφόρες» (χεχε) ροκιές; Identify «θανατηφόρες»... Αν εννοείς κάτι σαν το ακόλουθο, φυσικά και ναι. all this has happened before and will happen again
Nekkon Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 To hum στον μονό είναι όταν δεν παίζεις και έχεις ανοιχτό το volume. Απλά δε σταματάς να παίζεις και είσαι κομπλέ 1 Never give up!
thermas11 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Προφανώς και στην ερώτηση prs ή fender 99 στους 100 στην Ελλάδα θα σου πουν fender. Την se dgt την έχω και προφανώς για να την αγόρασα κάτι της βρήκα. Η player 2 σειρά στα χαρτιά φαίνεται πολλά υποσχόμενη, αλλά εγώ προσωπικά αυτή που έπιασα στα χέρια μου στο Νάκα είχε αρκετές ατέλειες φινιρίσματος. Εγώ θα έλεγα πάρε την fender γιατί οι prs έχουν ένα μεγάλο ελάττωμα. Όταν πάρεις την πρώτη μετά δεν σταματάς να αγοράζεις και άλλες
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Dixie είπε Με διάταξη SSS δεν θα έχω θόρυβο στον ενισχυτή; Επίσης, θα μπορώ να παίζω «θανατηφόρες» (χεχε) ροκιές; Απο τη στιγμη που ο Hendrix δεν ειχε προβλημα δεν θα εχεις και εσυ. Δεν εχω αγορασει ποτε μου καινουργια κιθαρα...(ενταξει εχουν περασει 150 κιθαρες απο τα χερια μου και αγοραΖμενες καινουργιες ζητημα να ηταν 10) δεν εχουν ΨΥΧΗ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Δεν εχω αγορασει ποτε μου καινουργια κιθαρα...(ενταξει εχουν περασει 150 κιθαρες απο τα χερια μου και αγοραΖμενες καινουργιες ζητημα να ηταν 10) δεν εχουν ΨΥΧΗ. Δηλαδή κατα κάποιο τρόπο οι καινούριες "στρώνουν" με τη χρήση;
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, Στάθης Π. είπε Δηλαδή κατα κάποιο τρόπο οι καινούριες "στρώνουν" με τη χρήση; Μπα, απλά δεν κουβαλάνε ιστορία. Η κιθάρες σαφώς και ΔΕΝ στρώνουν με τη χρήση, στρώνουν με ένα καλό ΣΕΤ ΑΠ. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
John Goumis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Dixie είπε Δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου κάτι μεταχειρισμένο και ειδικά όσον αφορά μουσικό εξοπλισμό. Φοβάμαι μη τη πατήσω άσχημα και μετά «Μη τον είδατε τον Παναή». Με διάταξη SSS δεν θα έχω θόρυβο στον ενισχυτή; Επίσης, θα μπορώ να παίζω «θανατηφόρες» (χεχε) ροκιές; Το αν η κιθάρα θα είναι HSS ή SSS εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και τι μουσική παίζεις. Για μένα, είναι η HSS. Παίζει ρόλο και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείς. Θα μπορούσα να παίξω με SSS με low output μαγνήτες, αρκεί να είχα τα κατάλληλα πετάλια (od/dist και boosters) που να μην είναι transparent αλλά να "γεμίζουν" την νότα και να "σφίγγουν" τον ήχο. Το κακό βέβαια με την HSS διάταξη είναι η διαφορά έντασης μεταξύ single coil και humbucker στον εντελώς καθαρό ήχο αλλά αυτό διορθώνεται με ένα clean boost/boost πετάλι. Ότι και να επιλέξεις πάντως είναι αναστρέψιμο, μιας και οποία και να πάρεις μπορείς να αλλάξεις στο μέλλον τον διπλό μαγνήτη με έναν μόνο και αντίστροφα (το σώμα τής κιθάρας νομίζω έχει ήδη σκαμμένη υποδοχή για διπλό ακόμα και αν πωλείται με μονούς), απλά θα αλλάξεις και το pickguard. Ή βάζεις μονό σε μέγεθος διπλου κτλ 1
bathan Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2024 Hard rock με Strat με SSS έπαιζε και ο Γκάρυς στα 80΄s Εντάξει αυτός όπως και o Rory είχαν το magic touch ! Οχι άλλο κάρβουνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση