killbill Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 Θέλω να πάρω μια κονσόλα να συνδέσω 2-3 μικρόφωνα, 2-3 κιθάρες, 1 αρμόνιο κλπ με σκοπό να οδηγήσω την έξοδό της στην κάρτα ήχου και στη συνέχεια στον υπολογιστή για ηχογράφηση (η κάρτα ήχου που έχω έχει μόνο 2 inputs). Έχει σημασία αν η κονσόλα είναι active ή passive ή αυτό είναι άσχετο? τί πρέπει να πάρω? 1
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, killbill είπε Θέλω να πάρω μια κονσόλα να συνδέσω 2-3 μικρόφωνα, 2-3 κιθάρες, 1 αρμόνιο κλπ με σκοπό να οδηγήσω την έξοδό της στην κάρτα ήχου και στη συνέχεια στον υπολογιστή για ηχογράφηση (η κάρτα ήχου που έχω έχει μόνο 2 inputs). Έχει σημασία αν η κονσόλα είναι active ή passive ή αυτό είναι άσχετο? τί πρέπει να πάρω? Γεια σου!!! Μπορείς να συνδέσεις και τους δύο τύπους στην κάρτα ήχου σου, ακαδημαϊκά. Θα βοηθήσει να δώσεις ένα ποσο/budget για να προταθεί ένας mixer που θα συνδεθεί έτσι όπως το επιθυμείς. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
stavros_d80 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, killbill είπε Θέλω να πάρω μια κονσόλα να συνδέσω 2-3 μικρόφωνα, 2-3 κιθάρες, 1 αρμόνιο κλπ με σκοπό να οδηγήσω την έξοδό της στην κάρτα ήχου και στη συνέχεια στον υπολογιστή για ηχογράφηση (η κάρτα ήχου που έχω έχει μόνο 2 inputs). Έχει σημασία αν η κονσόλα είναι active ή passive ή αυτό είναι άσχετο? τί πρέπει να πάρω? active δεν υπαρχει λογος να παρεις εκτος αν θελεις να δουλεψεις σε live θα παρεις ομως passive ηχεια. αν παρεις passive κονσολα θα παρεις active ηχεια ετσι πανε αυτα. τωρα γισα το σπιτι/home studio δεν χρεiαζεσαι active, παρε μια xenyx1204 και θα εισαι κομπλε. https://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x1204_usb.htm 1 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
MGs Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 Εγώ προσωπικά θα πουλούσα την κάρτα ήχου και θα τα έβαζα στο mixer. Το να πάρω ένα mixer που είναι κάρτα ήχου,με σχεδόν μηδενικό latency,πιθανών καλύτερες προενισχύσεις απο την κάρτα μου και να το συνδέσω επάνω σε αυτήν,δέν θα το έλεγα και την πιό σοφή κίνηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση