cos_dr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ρε συ, το νήμα έχει κατακρεουργηθεί ήδη, όλα σχετικά είναι μη τα κόβεται, ακόμα και τα οφ τόπικ Κανονικά σε όσους κάνουν off topic και flooding και ειναι και αγενείς, (δεν αναφέρομαι σε εσένα), η πάγια πρόταση μου ήταν και από την προηγούμενη διαχείριση πρώτα να τους κάνουν ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ και μετά κατακρεουργηση και ban αν χρειαστεί. Αλλα θεώρησαν τη θέση μου ακραία και είναι πιο ανεκτικοι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Εξαιρετικές οι άσχετες πληροφορίες που διακινούνται στο νήμα. Αλλά επιστρέψτε στο θέμα παρακαλώ... 1 all this has happened before and will happen again
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Όπως τα ηχητικά προγράμματα, έτσι και τα οβίνδεο έντιτινγκ είναι θαυματουργά. Στην εικόνα βέβαια το πράμα έχει πολύ περισσότερο ξεφύγει, στο Ριζόλβ ας πούμε και φαντάζομαι και στα υπόλοιπα, έχουν βάλει στο κόλπο και τη τεχνητή νοημοσύνη. Εγώ ως πανκς δεν το ανοίγω το κουτί με τις τρελές. Προτιμώ να παίζω με μερικούς φίλους να πίνουμε τσίπουρα και να κάνουμε χαβαλέ. Στην ηλικία μου ξέρω πως ούτε Μπετόβεν θα γίνω, ούτε Κιούμπρικ. Κάποια στιγμή γνώρισα έναν πιτσιρικά που ασχολείται επαγγελματικά με το οβίνδεο έντιτινγκ , για να με βοηθήσει σε κάτι που φτιάχνω, αλλά δεν τσίμπησε Οι ώρες είναι ελάχιστες και τα προγράμματα αυτά απαιτούν μελέτη και τριβή, εγώ μετά από 50 χρόνια ακόμα τσακώνομαι με τα ποτεσιόμετρα της τέλε και γνωρίζω καλά πως δεν θα πιάσω τον ήχο που ονειρεύομαι, σιγά μη καταφέρω το 10% αυτών των προγραμμάτων μια στο τόσο που τα ακουμπάω. Το ζητούμενο λοιπόν για μένα είναι όπου μπορώ να γλιτώσω ΧΡΟΝΟ. Στη μουσική αυτό με το προσφέρει το στούντιο και τα παιδιά που έρχονται και παρά το γεγονός πως μόνιμα τους κουβαλάω χωρίς να έχω κάνει καμιά προεργασία για να φτιάξουμε κάτι, αυτοί τα καταφέρνουν και γεμίζει η ψυχούλα μου, γιατί τελικά, αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν μιλάμε για Κιούμπρικ, αλλά όταν δεν έχεις τη δυνατότητα και τις γνώσεις να κάνεις ένα πλάνο της προκοπής, ή δεν έχεις τα κατάλληλα όργανα στη μουσική, φαντάσου να θες να μπλέξεις και με μοντάζ, εφφέ κλπ κλπ. Αμφιβάλλει κανείς πως όλοι αυτοί οι επαγγελματίες μουσικοί που ακούμε, δεν έχουν γνώσεις ηχοληψίας, ή και τα μηχανήματα και τα στούντιο, σπίτι τους ? Όταν όμως φτάνει η ώρα θα φωνάξουν παραγωγό, θα ζητήσουν ηχολήπτη, μέχρι και παιδί για να τους φέρει τις μπύρες. Στο τέλος της μέρας ο καθένας μας αποφασίζει πως θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις ικανότητες και δυνατότητες που έχει, τις ανάγκες του και το χρόνο που διαθέτει. Προσωπικά τα DAW τα έκοψα, τα οβίνδεο έντιτινγκ δυστυχώς δεν νομίζω πως θα καταφέρω να τα κόψω, αλλά είναι μια κάποια καλή εξάσκηση του μυαλού τουλάχιστον προς ώρας 1
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Όπως τα ηχητικά προγράμματα, έτσι και τα οβίνδεο έντιτινγκ είναι θαυματουργά. Στην εικόνα βέβαια το πράμα έχει πολύ περισσότερο ξεφύγει, στο Ριζόλβ ας πούμε και φαντάζομαι και στα υπόλοιπα, έχουν βάλει στο κόλπο και τη τεχνητή νοημοσύνη. Εγώ ως πανκς δεν το ανοίγω το κουτί με τις τρελές. Προτιμώ να παίζω με μερικούς φίλους να πίνουμε τσίπουρα και να κάνουμε χαβαλέ. Στην ηλικία μου ξέρω πως ούτε Μπετόβεν θα γίνω, ούτε Κιούμπρικ. Κάποια στιγμή γνώρισα έναν πιτσιρικά που ασχολείται επαγγελματικά με το οβίνδεο έντιτινγκ , για να με βοηθήσει σε κάτι που φτιάχνω, αλλά δεν τσίμπησε Οι ώρες είναι ελάχιστες και τα προγράμματα αυτά απαιτούν μελέτη και τριβή, εγώ μετά από 50 χρόνια ακόμα τσακώνομαι με τα ποτεσιόμετρα της τέλε και γνωρίζω καλά πως δεν θα πιάσω τον ήχο που ονειρεύομαι, σιγά μη καταφέρω το 10% αυτών των προγραμμάτων μια στο τόσο που τα ακουμπάω. Το ζητούμενο λοιπόν για μένα είναι όπου μπορώ να γλιτώσω ΧΡΟΝΟ. Στη μουσική αυτό με το προσφέρει το στούντιο και τα παιδιά που έρχονται και παρά το γεγονός πως μόνιμα τους κουβαλάω χωρίς να έχω κάνει καμιά προεργασία για να φτιάξουμε κάτι, αυτοί τα καταφέρνουν και γεμίζει η ψυχούλα μου, γιατί τελικά, αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν μιλάμε για Κιούμπρικ, αλλά όταν δεν έχεις τη δυνατότητα και τις γνώσεις να κάνεις ένα πλάνο της προκοπής, ή δεν έχεις τα κατάλληλα όργανα στη μουσική, φαντάσου να θες να μπλέξεις και με μοντάζ, εφφέ κλπ κλπ. Αμφιβάλλει κανείς πως όλοι αυτοί οι επαγγελματίες μουσικοί που ακούμε, δεν έχουν γνώσεις ηχοληψίας, ή και τα μηχανήματα και τα στούντιο, σπίτι τους ? Όταν όμως φτάνει η ώρα θα φωνάξουν παραγωγό, θα ζητήσουν ηχολήπτη, μέχρι και παιδί για να τους φέρει τις μπύρες. Στο τέλος της μέρας ο καθένας μας αποφασίζει πως θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις ικανότητες και δυνατότητες που έχει, τις ανάγκες του και το χρόνο που διαθέτει. Προσωπικά τα DAW τα έκοψα, τα οβίνδεο έντιτινγκ δυστυχώς δεν νομίζω πως θα καταφέρω να τα κόψω, αλλά είναι μια κάποια καλή εξάσκηση του μυαλού τουλάχιστον προς ώρας Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
MGs Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, manosx είπε Παντως σε ψιλο- ontopic, προ αμνημονευτων που ημουν στο μονταζ τηλεοπτικων εκπομπων, ηταν πραγματι εξωφρενικος ο ρυθμος των γκουρου μοντερ, πραγματικα οι keyboard εντολες που εδιναν ηταν ΟΝΤΩΣ πιο γρηγορες απο ρυθμο γραμματεως που δακτυλογραφει κειμενο Οταν ομως χρειαζοταν το κατι εξτρα, καποια λειτουργια εξω απο το comfort zone της καθημερινοτητας, ο ρυθμος επεφτε δραματικα και το ψαξιμο ηταν απαραιτητο. Οι μανιερες και τα στανταρακια στην τεχνη απο κατι τετοια προκυπτουν αν θελεις να κανεις το κουφο και την πρωτοπορια σε ψαξιμο και χασιμο ( not really χασιμο) χρονου καταληγεις, και ο Κιουμπρικ ο υπερτατος γκουρου σαν τον Γκαρι το Σαλιγκαρι πηγαινε, αν ηθελε να γυρισει τη Λαμψη οχι του Κιουμπρικ αλλα του Φωσκολου θα την ειχε ξεπεταξει στο μισαωρο. Πρωτοποριακά κ ψαγμένα πράγματα προσφέρει και ο αναλογικός κόσμος στο editing,όχι μόνο ο ψηφιακός και τα softwares,όπως έκανα εγώ σε κινηματογράφο που δούλευα για εξτραδάκι όταν φοιτούσα πιτσιρικάς δουλεύωντας την μηχανή προβολής και κoβοντας μπομπίνες για να βάλω τα διαφημιστικά,όπως π.χ σε μιά ταινία(νομίζω) του almodovar,όπου σε στιγμή συναισθηματικής κορύφωσης σε σκηνή,έκανε βόλτες στην οθόνη ένα κουτάκι nescafe και άκουγα απο το δωμάτιο που διάβαζα την αίθουσα να φωνάζει εεεεε και δέν ήξερα τι γίνεται. Στο εξωτερικό θα είχε περάσει σαν άποψη και θα είχα κάνει καριέρα,αλλά στην Ελλάδα το κοινό,δυστυχώς δέν ήταν έτοιμο ακόμη. 1
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, MGs είπε Πρωτοποριακά κ ψαγμένα πράγματα προσφέρει και ο αναλογικός κόσμος στο editing,όχι μόνο ο ψηφιακός και τα softwares,όπως έκανα εγώ σε κινηματογράφο που δούλευα για εξτραδάκι όταν φοιτούσα πιτσιρικάς δουλεύωντας την μηχανή προβολής και κoβοντας μπομπίνες για να βάλω τα διαφημιστικά,όπως π.χ σε μιά ταινία(νομίζω) του almodovar,όπου σε στιγμή συναισθηματικής κορύφωσης σε σκηνή,έκανε βόλτες στην οθόνη ένα κουτάκι nescafe και άκουγα απο το δωμάτιο που διάβαζα την αίθουσα να φωνάζει εεεεε και δέν ήξερα τι γίνεται. Στο εξωτερικό θα είχε περάσει σαν άποψη και θα είχα κάνει καριέρα,αλλά στην Ελλάδα το κοινό,δυστυχώς δέν ήταν έτοιμο ακόμη. Κάποτε για να μη λαίμαι χρονιές και ηλικίες υπήρξε μια μόδα για μεταμεσονύκτιες προβολές σε 2-3 κινηματογράφους με θρίλερ, μπι μούβις και στο ξέπεσμα του πράγματος σπλάτερ. Έπαιζαν συνθήματα απ τον εξώστη προς τη σάλα και τούμπαλιν-ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΔΡΑΣΗ- ήμασταν υπεράριθμοι, κάποιοι στη καλύτερη κάθονταν σε καφάσια από μπύρες και άλλα όρθιοι, εκεί που ταιριάζει αυτό που λες με το κουτάκι του νεςκαφέ, υπήρχε άτομο/α που απ τον εξώστη σήκωναν ψαλίδια μπροστά από τις ακτίνες προβολής σε στιγμές έντασης που όλοι σηκωνόμασταν και φωνάζαμε ''πίσω σου, έρχεται, φυλάξου'' Δεν κράτησε αρκετά το σκηνικό μια και βγαίναν κόσμος σε ώρες τύπου 4-5 το πρωί ουρλιάζοντας μεθυσμένοι χαχαχαχαχαχα Όλα αυτά προ ίντερνετ, τώρα πως είχαμε συνεννοηθεί είναι απορίας άξιο αν υπολογίσεις πως δεν υπήρχαν ούτε κινητά 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2024 Όταν σου δίνουν δωρεάν μια επαγγελματική πλατφόρμα επεξεργασίας video , δηλαδή σου χαρίζουν γάιδαρο, και προτιμάς να τον κοιτάς στα δόντια ήτοι να γράφεις βλακείες στο noiz (για τις οποίες έχεις χρόνο, ενώ για να μάθεις το software δεν έχεις) , μάντεψε....δεν φταίει η Blackmagic Είναι το τελευταίο θέμα που χαλάς με τις επαναλαμβανόμενες ασυναρτησίες.. τελε... πανκ και τσίπουρα... και αυτό είναι υπόσχεση. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις