Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παίδες. Ανοίγουμε εδώ ένα θέμα που θα αφορά μόνο ότι γράφεται στον τίτλο. Φωτογραφίες, demo, ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών. Απλά το ανοίγω εδώ να υπάρχει και ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μείνουν στο θέμα οι συζητητές. Εν καιρώ θα γεμίσει πληροφορίες. Κάνω λοιπόν την αρχή σήμερα που παρέλαβα κι εγώ τον εξοπλισμό για τον ένα σταθμό εργασίας που έχω φτιάξει. Καλορίζικος και δημιουργικός και αξιόπιστος ας είναι. Stay calm, stay focus in the SUBJECT. Επεξεργασμένο 22 Νοεμβρίου 2024 από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 5 www.sonicspace.gr
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2024 Φίλε μας καλέ μας φίλε, καλορίζικο και καλόπαικτο. Δηλώνω βαθειά συγκινημένος για το νέο σου εξαιρετικό απόκτημα. Ελπίζω στο thread να χωράνε και πληροφορίες χρήσης της VST έκδοσης. Ήμουν σε εκδήλωση με τον Βαρθολομαίο και του έδειξα το thread και του ζήτησα να στο ευλογήσει. Καλές μουσικές δημιουργίες!!!! Μπράβο!!!! Καλώς το δέχτηκες στο δημιουργικό setup σου!!!!!! 2 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
theoMusictech Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2024 @T.K.K.S, πριν απο ολα, πολυ ωραια πρωτοβουλια να ανοιξεις αυτο το thread. Κατι μου λεει , θα ειναι, ΟΑΣΗ, οχι μονο μεσα στο site, σε ολοκληρο το ιντερνετ μη πω! καθολου υπερβολη! το πιστευω! +, οτι εχω/εχουμε ψυλα το ΝΟΙΖ! Ως προς τη καινουρια σου προσθηκη, Καλοριζικο! να σου δινει ακομα περισσοτερη εμπνευση, για ωραια κομματια! ελπιζω, να δεχτειτε κατι απο το μολις προηγουμενο μοντελο του Montage, ε; δε πιστευω να μεινω εκτος, για μερικα χρονακια διαφορα του δικου μου & των οργανων που ειναι στον τιτλο του thread?;;;!!!!! Cos, την ευλογία σου!!!!!!!!!! 3
foxxx Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα και καλορίζικο Κωνστατντίνε καλόπαικτο 1 1
foxxx Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, theoMusictech είπε ελπιζω, να δεχτειτε κατι απο το μολις προηγουμενο μοντελο του Montage, ε; δε πιστευω να μεινω εκτος, για μερικα χρονακια διαφορα του δικου μου & των οργανων που ειναι στον τιτλο του thread?;;;!!!!! Cos, την ευλογία σου!!!!!!!!!! Γιατί να μείνεις εκτός ? όλα εδώ, ερωτήσεις και απαντήσεις από όσους κατέχουν η τα ξέρουν τα όργανα αυτά εξάλλου είναι πολύ κοντά μεταξύ τους .....μαζεμένα όλα όμορφα και νοικοκυρεμένα Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2024 από foxxx 1 1
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παίδες τι παίζει με την πολυφωνία του usb audio midi ; Μετά τι 4-5 φωνές κολλάει. Δεν παίζει τις νότες και κόβει και τις ήδη παιγμένες. Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2024 από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2024 στις 10:52 ΜΜ, cos_dr είπε Ήμουν σε εκδήλωση με τον Βαρθολομαίο και του έδειξα το thread και του ζήτησα να στο ευλογήσει. έτσι εξηγείται Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2024 από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 1 www.sonicspace.gr
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Παίδες τι παίζει με την πολυφωνία του usb audio midi ; Μετά τι 4-5 φωνές κολλάει. Δεν παίζει τις νότες και κόβει και τις ήδη παιγμένες. Τι συμβαίνει; To MODX? Είναι δυνατόν ? δεν μπορεί, μήπως έχει κάποια ρύθμιση. Δεν έχει νόημα να γίνεται αυτό μέσω audio streaming Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 σήμερα βρήκε;;;.....τι στον πο.....αντε μην τα πάρω και δεν ξανασχοληθώ με τίποτα από δαύτα...μόνο φαΪ και κακά.. www.sonicspace.gr
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε σήμερα βρήκε;;;.....τι στον πο.....αντε μην τα πάρω και δεν ξανασχοληθώ με τίποτα από δαύτα...μόνο φαΪ και κακά.. Λέω τωρα....... μηπως είναι συγκεκριμένο patch που είναι έτσι δομημένο που να τελειώνει την πολυφωνία ? ή το κάνει με όλους τους ήχους. Κάτσε να μπει ο να μας πει Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2024 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση