Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε οι μπομπίνες μάς τέλειωσαν εδώ και χρόνια. μαζί με τις μπομπίνες μας τελείωσαν και άλλα πράγματα. 2 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε μαζί με τις μπομπίνες μας τελείωσαν και άλλα πράγματα. Και τι να κάνουμε τώρα? Να αρχίσω να κλαίω επειδή δεν μπορώ να πάω πλέον στην Αθήνα με ατμομηχανή? 1 Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Και τι να κάνουμε τώρα? Να αρχίσω να κλαίω επειδή δεν μπορώ να πάω πλέον στην Αθήνα με ατμομηχανή? Όχι βέβαια.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι βέβαια. Εεεεεμ.... Τέρμα τα κάρβουνα, ζήτω ο ηλεκτρισμός! 1 Specs talks, Mgs walks
sultan of string Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 6 hours ago, Μανώλης Χναράκης said: μαζί με τις μπομπίνες μας τελείωσαν και άλλα πράγματα. Ευτυχως μας εμειναν τα βινύλια 2
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, sultan of string είπε Ευτυχως μας εμειναν τα βινύλια Δόξα τω Θεώ να λες φίλος, δόξα τω Θεώ! "Άγιο είχαμε" and all that... 1 1 Specs talks, Mgs walks
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Το θέμα είναι να μην βγάζουν music workstations με κουσούρια 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, cos_dr είπε Δηλαδή, ακούς το όργανο κανονικά χωρίς να το έχεις από το laptop σου. Μάλιστα. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό; 13 ώρες πριν, cos_dr είπε Μπορώ εγώ να κάνω edit ήχους, τα πάντα, τα live sets και να τα δωσω στον @Waterfall-K να του τα στείλω και αντίστοιχα μπορεί να μου στείλει αυτός κάτι που έφτιαξε, performance ή ολοκληρο SET και να μου το στείλει να το παιζω απο το VST μου χωρίς το όργανο με την ίδια πιστότητα/ποιότητα. OMG Δηλαδή μόνο με το VST έχεις όλους τους ήχους του οργάνου. Έτσι όπως το λες, το VST που έβγαλαν οι ίδιοι ως δώρο, "ακυρώνει" το ίδιο το όργανο.
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Μάλιστα. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό; Δηλαδή μόνο με το VST έχεις όλους τους ήχους του οργάνου. Έτσι όπως το λες, το VST που έβγαλαν οι ίδιοι ως δώρο, "ακυρώνει" το ίδιο το όργανο. 1 προς ένα είναι, όπως διαφημιστηκε λαό πλήρης λειτουργικότητα στο editing εκτός από μια δυο εξειδικευμένες καινούργιες. Το έχω διαπιστώσει και εγω που εκείνος ο καλός φίλος μου το παραχώρησε γιατι δεν το ήθελε. Είναι και επίσημο και επιβεβαιωμενο. It's official and verified Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 @cos_dr οπότε μόνο με το VST έχεις όλους τους εργοστασιακούς ήχους του οργάνου. Συν όσους μαζέψεις από ήχους των χρηστών. Περίφημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση