Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2024 Administrator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, ierissiotis είπε Καλησπέρα .Εχω βαλει αγγελια μια κιθαρα και μου ηρθε ενα email που εγραφε τα παρακατω .Απο οτι θυμαμαι απο παλια κατι παρομοιο ειχε συμβει παλι εδω και ημουν διστακτικος.Του ειπα να πληρωσει με paypal και οχι με τραπεζα και δε συμφωνησε .Οταν του ζητησα το κινητο του εξαφανιστηκε.Μου μυριζει απατη. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο ? Αν ναι μετα θα δωσω και το ονομα του ωστε να μη τη πατησει καποιος αλλος. Μην απαντήσεις καν. Υπάρχει και το σχετικό άρθρο: https://help.noiz.gr/help/anakoinosi-sxetika-me-sugkekrimeni-prospatheia-apatis https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2024 Τα είπαν και άλλοι νωρίτερα, θα το επαναλάβω και εγώ: ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΣΕ mail ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΓΑΘΑ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, τρέχα από την άλλη 1 all this has happened before and will happen again
Wild_Rose Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2024 βρωμάει η δουλειά από μακρυά... I'd die without music...
ierissiotis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Petros Gabraki ειναι το ονομα του Tον γνωριζει κανενας? Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2024 από ierissiotis
mpamps Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Είχε αναφερθεί αυτό το όνομα σε αυτό post την προηγούμενη εβδομαδα
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Ολυμπιακός θα είναι... 1 www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Πουθενά ο τύπος εκτός από το noiz που αναφέρθηκε.. www.sonicspace.gr
MGs Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2024 Δεν φτάνει που τους κλέβουμε τους καλύτερους παίκτες,δέν φτάνει που τους κλέβουμε βαθμούς που νομίζουν οτι θα μας πάρουν,δέν φτάνει που τους κλέβουμε τα πιό όμορφα κορίτσια,θα τους κλέψουμε και τις κιθάρες βρέ μαλακισμένο? Τί θα έχουν να παίζουν,για να πούν τον πόνο τους? Πήγαινε αλλού να παίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση