TakisB Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Μιας και υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα υποθετικών αγορών τελευταία, ας παίξει και ένα ερώτημα λίγο πιο πρακτικό. Όπως λέει και ο τίτλος, ποιό παλαιότερο synth θα αγοράζατε σήμερα, και γιατί; Και επειδή αυτό παραείναι γενικό, παλαιότερο = οτιδήποτε δεν κυκλοφορεί πλέον ως καινούριο και δεν μπορείς να αγοράσεις σε μαγαζιά, ακόμη κι αν είναι ένα πρόσφατα discontinued μοντέλο. Και εννοείται ότι όλοι οι τύποι synth περνάνε, workstations/romplers, analog/VA synths, modulars, ακόμα και stage pianos τύπου Nord Stage. Πχ βλέπω αγγελίες πώλησης για Yamaha MODX6 (όχι το +) στα 700-800 Ευρώ, που είναι αστεία λεφτά για το συγκεκριμένο synth. Στην ίδια λογική, το Korg Krome που βλέπω στα 400-500 Ευρώ είναι εξίσου τρελό VFM. Σε κάτι λιγότερο VFM, θα έπαιρνα το Nord Lead 3 γιατί το θεωρώ το καλύτερο iteration της σειράς από θέμα ήχου και για το interface του με τα endless knobs που είναι φανταστικό touch. 1
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 DX-7 όπως έχω δηλώσει και κατά το παρελθόν, το κατά την ταπεινή μου άποψη πιο iconic synth των '80s. Γιατί το έχω απωθημένο και ας μην είμαι πληκτράς. Θα το πάσαρα βέβαια στον γιόκα μου που μαθαίνει πλήκτρα. 2 all this has happened before and will happen again
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Novation supernova 2 με το keyboard Επεξεργασμένο 29 Οκτωβρίου 2024 από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 2 www.sonicspace.gr
stavros_d80 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Το εχω σαμπλαρισμενο, vst αλλα θα ξαναεπαιρνα το original γιατι επειδη..... i'm in love 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Πολλά και στο τέλος κανένα. Για πολλούς και διάφορους λόγους. 1 1 1
theoMusictech Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 απλα λατρευω τετοιου ειδους θεματα! ειμαι ρετρομανης!!!!! το λεω! λοιπον, επειδη ειχα ασχοληθει παλιοτερα, κι αυτο ειναι το θεμα μας οποτε θα ειμαι ονποπικ, ειχα καταληξει σε 2 καταπληκτικα μηχανηματα! το Korg M1 https://www.youtube.com/results?search_query=korg+m1+gearchat Και, το εκπληκτικο, Yamaha Ex5 , https://www.youtube.com/watch?v=926xcd5sUOU με κορυφαιους ηχους που μου αρεσουνα κομα και σημερα! 3
foxxx Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το JP 8000 αλλά αν λέγατε 2 με 3 ακόμα θα ήταν καλύτερα για ζορίζομαι Επεξεργασμένο 29 Οκτωβρίου 2024 από foxxx
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Και ένα Yamaha GX-1 για το καθιστικό. 4 λεπτά πριν, foxxx είπε Το JP 800 αλλά αν λέγατε 2 με 3 ακόμα θα ήταν καλύτερα για ζορίζομαι Βάλε κι άλλο ένα μηδενικό, ο νιός είναι λεβέντης.. :-) 2 www.sonicspace.gr
foxxx Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Και ένα Yamaha GX-1 για το καθιστικό. Βάλε κι άλλο ένα μηδενικό, ο νιός είναι λεβέντης.. :-) ωπς ναι το έφτιαξα ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση