Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, foxxx είπε Καλημέρες πολύ δυνατός ωραίος LK απολαυστικότατο και δυναμικό Φύγανε όλοι για 3ημερο, πως τα λένε αυτά. Εγώ είχα δουλειά στο γραφείο....ΠΣΚ, όλο το πρωί στο γραφείο και απόγευμα στο στούντιο....Η καλλίτερη μου Έχω 3 μέρες να βγω από το σπίτι. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
foxxx Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LK είπε Φύγανε όλοι για 3ημερο, πως τα λένε αυτά. Εγώ είχα δουλειά στο γραφείο....ΠΣΚ, όλο το πρωί στο γραφείο και απόγευμα στο στούντιο....Η καλλίτερη μου Έχω 3 μέρες να βγω από το σπίτι. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα αυτά τα μοναστηριακά solo στο studio είναι η απόλαυση μου Επεξεργασμένο 27 Οκτωβρίου 2024 από foxxx 1
Nekkon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Like για τα δύο πουκάμισα και το αμάνικο. Κόντεψα πιστέψω ότι παίζουν διαφορετικά άτομα ασούμε 1 Never give up!
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, Nekkon είπε Like για τα δύο πουκάμισα και το αμάνικο. Κόντεψα πιστέψω ότι παίζουν διαφορετικά άτομα ασούμε Είναι ξαδέρφια μεταξύ τους. Εντιτ: Πάντως ήταν κάτι σαν "σκηνοθετικό εύρημα ". Επειδή ήξερα ότι θα χω την κάμερα σταθερή και δεν θα αλοζω πλάνο, έτσι θα ήταν πιο διακριτό το τι παίζει το κάθε όργανο....σαν λύση απέναντι στα πολλαπλά παράθυρα π.χ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Ampelofilosofos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Ωραίος! One man band που λεν!!! 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, Ampelofilosofos είπε Ωραίος! One man band που λεν!!! Αν δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια..... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση